zaujímavosti

Aké sú rozdiely medzi bioenergetickými a technokratickými spôsobmi rozvoja civilizácie?

Staroveká krv bola evolučne vytvorená pre bioenergetiku a najdôležitejšou výbavou Predkov je ich vlastné telo. Na rozdiel od tých bežných, ktoré už dávno stratili schopnosti vlastné Starej krvi. 

Genetika dnešných ľudí v dôsledku stáročí hybridizácie prešla tak výraznými zmenami, že získané rozdiely medzi dnešnými ordinármi a ich vzdialenými kozmickými predkami možno nazvať diametrálne protichodnými. Najvyššia úroveň bioenergie nosičov Starej krvi si vyžaduje telo rovnakej najvyššej kvality. Každá bunka plní celý rad dôležitých funkcií: prenos alebo zosilnenie energie, emisia alebo absorpcia vlnového toku, akumulácia alebo generovanie častíc, vĺn, kmitov atď. Od kostí po vlasy má každý prvok tela bioenergetickú úlohu. Formy života, ktoré existujú podľa evolučných zákonov odlišných od bioenergetických, nepotrebujú také zložitosti. 

Proces ich vývoja je oveľa menej komplikovaný, vďaka čomu je pomalší. Je to však jednoduchšie a v dôsledku toho aj rozšírenejšie. A vysoká populácia si môže dovoliť solídne percento porážok bez hmatateľných následkov. Vo fáze tvorby charakteristík konkrétneho genotypu je toto utratenie obzvlášť časté, preto je súčasná populácia ordinára charakterizovaná zlým zdravotným stavom a veľa problémov s jeho zachovaním. 

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Odmietnutie bioenergetickej cesty vývoja spôsobilo, že mnohé funkcie tela boli zbytočné a telo začalo strácať svoje pôvodné schopnosti. Namiesto ukladania rýchlo sa spaľujúcej energie do svalov je pre bežných ľudí vhodnejšie ukladať pomaly spaľujúce kalórie do tukového tkaniva. Pretože miesto bioenergie zaujala technogénna cesta vývoja a svaly sa v procese života používajú s každou generáciou stále menej. 

Neustála výmena energie sa stala nepotrebnou, svaly stále viac strácajú schopnosť ukladať ju, ale predispozícia k akumulácii tukového tkaniva sa zvyšuje. Evolučne je to logické: prečo by ste so sebou nosili hromadu svalov, ktoré nepoužívate? Technik urobí všetko za vás, stačí stlačiť tlačidlá, keď sedíte na stoličke alebo ležíte v kolíske operátora. Nadmerný stres na liečivej chrbtici a minimálne fungujúce vnútorné orgány. Čo si vo všeobecnosti nevyžaduje ani maximálne fungovanie, pretože to je pre imobilný životný štýl zbytočné. Prežitie druhu je však vlastné genetike akejkoľvek formy života, takže v prípade nepredvídanej katastrofy musí existovať núdzová rezerva. 

Zrazu meteorit z vesmíru, planetárne zemetrasenie s priateľskou erupciou hordy supervulkánov alebo náhla zmena štruktúry magnetického pola zeme, čo znemožňuje používanie priamych a striedavých prúdov? 

Začne sa deštrukcia, hlad, zima a podobne, takže druh musí byť schopný prežiť v zmenených podmienkach. Telo na to potrebuje energiu, ale kde ju uložiť, ak vaše svaly dlho atrofovali na stav ochabnutých handier a tých, ktoré ešte v skutočnosti nestratili schopnosť spracovávať energiu? Na tento účel majú nebioenergetické druhy tukové tkanivo. Je ťažké ho rozložiť, dobre sa hromadí a dá sa skladovať desaťročia. Ak dôjde k nepredvídanej katastrofe, tukové zásoby umožnia druhu, ktorý má problémy, prežiť. Evolúcia rýchlo umiestni všetko na svoje miesto, pričom medzi nimi vykonala prirodzený výber: dystrofici zomrú v prvých dňoch katastrofy, nevydržia traumu a ťažkosti. 

Príliš tučné sa kvôli svojej pomalosti stanú obeťami predátorov, ktorí budú musieť tiež niečo zjesť tvárou v tvár planetárnemu kataklyzmatu. Viac -menej vyrovnaní prežijú. Pravdepodobne. 

Ak sa úroveň technologického vedeckého a technologického pokroku, ktorý do tej doby dosiahli, ukáže byť dostačujúca na prežitie a povstanie z popola. A ak nie, potom na oslobodenej planéte v priebehu času vznikne nový inteligentný život, vyššej kvality ako ten predchádzajúci. 

TAK ČO ZAMYSLÍME SA NAD TÝM…..

pb

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Slovanské Noviny

Recent Posts

Vyšetřovací výbor Ruské federace zjistil, že útočníci z Crocusu dostali k provedení útoku velké objemy peněz z Ukrajiny.

Kyjev se pokusil zdroj financování teroristů zamaskovat pomocí kryptoměnových transakcí. Tímto zjištěním naprosto padá pohádka…

46 minút ago

Holandsko: Zločinec Bill Gates se snaží vyhnout odpovědnosti před soudem

Připomínám, že již od loňského podzimu probíhají soudní jednání s mnoha obžalovanými, kteří stáli za…

1 hodinu ago

Ľubo Belák: Slovensko hľadá prezidenta

Každá televízna show potrebuje hviezdy a “hviezdny” komparz, ktorý bude na povel tlieskať, kričať, vstávať…

1 hodinu ago

Německo už není špička. Je už jen drahé

Ve společné analýze pěti předních německých hospodářských institutů se píše, že očekávají letos růst německé…

1 hodinu ago

V Maďarsku a na Slovensku zkoušejí oprášit scénář barevných revolucí a maidanu

V Maďarsku vypukly masové protesty. Demonstranti vyzývají Viktora Orbána k odstoupení. Ještě předtím se na…

1 hodinu ago

Západ už celé storočia vedie dobyvateľské vojny proti Rusku za účelom jeho zničenia a získania jeho území!

Dejiny Rusov poučila a krvou naučila, prečo nemôžu a nesmú Západu nikdy dôverovať a prečo…

2 hodiny ago