Názory

Ázia sa vzpriečila mafii Gates/Schwab – vakcinovaniu sveta

Ivermectin, medikament používaný na liečenie parazitických infekcií u ľudí, ktoré sú častejšie používané u zvierat, je teraz „trendom“ a to explozívne, v Ázii. Toto platí aj v Indii. V Indonézii, farmácie cez celú krajinu hlásia prudký rast – a boom – v predaji tohto lieku, a bol vypredaný na webstránkach ako Bukalapak a Shopee.

“Ľudia sa valili ako stádo aby si to kúpili,” povedal farmaceut z Farmácie Penang Island v meste Medan na Severnej Sumatre, ktorý nechcel byť menovaný. Ázijci nemajú v úmysle umrieť, aby sa mohol Bill Gates chvastať “ja som vám to hovoril.”

Dr. David Nabarro, Britský vyslanec pri World Health Organisation – Svetovej Zdravotníckej Organizácii (WHO), sa vyjadril v rozpore s WHO a svojím vlastným Borisom Johnsonom. Nabarro odsúdil masové coronavírusové lockdowny, nazývajúc ich  “ghastly global catastrophe – príšerná globálna katastrofa” ktorá spôsobila bezprecedentný krach svetovej ekonomiky.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Nabarro apeloval na svetových vodcov – leaders, yvzývajúc ich aby prestali “používať lockdowny ako svoj primárny spôsob riadenia” toho koronavírusu. Správne zdôraznil, že jediná vec ktorú tie lockdowny dosiahli, bolo zvýšenie biedy, a nie potenciálne záchrany životov. 

Nabarro mal odvahu postaviť sa proti šéfovi WHO menom Tedros Adhanom Ghebreyesus, prezývaného Tedros the Terrible – Tedros Hrozný, ktorý, už tak dávno ako v Apríli 2020, poskytol svoju plnú podporu pre lockdowny a dokonca varoval pred ich privčasným zrušením, ako bolo hlásené ešte 10. Apríla 2020 vo väčšine mainstreamových médií. V Máji WHO vstúpilo do vecí a oprávnilo lockdowny vyhlásením, že vírus preskočil pre ukončenie lockdownov privčas.

Vo veci bola nejaká agenda. Vakcínové firmy najpravdepodobnejšie vyplatili obrovské množstvá úplatkov – bribes – aby im to prešlo, a zabránili komukoľvek pokúsiť sa liečiť COVID vyhlásením, že hocičo iné je nebezpečné. Dostávajú  $19.50 za injekciu za osobu a už vyhlásili, že na budúci rok zvýšia ceny na $125 za injekciu. Toto rozbíja svet a vytvára separatistické hnutia medzi vakcinovanými a nevakcinovanými.

United Airlines ma práve stratili ako zákazníka. Vytvorili United Sweepstakes Gives Vaccinated Customers a Shot to Win Free Flights, a Year of Travel – (ide o lotériu pre zaočkovaných, keď podmienkou je preposlať svoj vakcinačný záznam aerolínii a môžu vyhrať spiatočný let pre dvoch kdekoľvek kde lieta United). Nepotrebujeme vytvoriť – naštartovať – aerolinku pre nevakcinovaných? Zákaz vstupu ovciam?

Toto bol naozaj obrovský pokus výlučne vakcinovať ľudí, a zabrániť čomukoľvek, čo by skutočne pôsobilo proti tomu vírusu. Ak by sme mali skutočnú vládu, ktorá stojí na strane ľudí, predsa by vyšetrovala čo sa to tu deje, vytiahla by tých ľudí z dier, a postavila pred súd za zločiny proti ľudstvu.

Takže môj dodatok: Proti WHO už žaloba existuje. Tu v Európe „máme EMA“, ktorí sa tvárili, a ešte stále tvária, že oni nemajú mať žiaden vlastný rozum a všetky názory musia preberať od WHO. Pochybujem že je to pravda, a dúfam, že sa tým bude EÚ zaoberať (načo potom EMA je?). A ešte tu máme ŠÚKL, a potom ešte „plno odborníkov“, ktorí nás celý čas naduto poučovali odvolávajúc sa na tie spomenuté „vyššie zložky“. Ale „odborníkom“ zrejme za celý čas nedocvaklo, že sa prezentujú ako absolútni diletanti bez vlastných vedomostí a názorov? Spôsobili smrť cca 12000 ľudí ignorovaním zákonov SR o poskytovaní zdravotnej starostlivosti, a namiesto toho sa vyhovárali na EMA a WHO. Ak sa toho chytia nejakí pozostalí, tak im to asi neprejde, pretože celý čas fungovali zdroje informácií ako FLCCC a BIRD. Majú vysoké pozície, snáď tým pozíciám zodpovedajúce vzdelanie, a z toho vyplýva zodpovednosť. Zatiaľ je podaná žaloba na jednu konkrétnu dámu z WHO – dúfajú všetci, že to „za každú cenu neliečenie, lebo chceme očkovať“ za celý svet hodia na ňu? Ale potom tí čo mali tie vysoké pozície po celej Európe za čo sú platení? A prečo nepoužili svoju „odbornosť“ namiesto „kopírovania chýb“ WHO a EMA?A bolo by asi na čase aby RTVS tú – dnes vidíme že imbecilnú – reklamu o „odborníkoch“, prestala vysielať.

 Martin Armstrong, Global Research

Ivan Hečko

Slovanské Noviny

 

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Ivan Hečko

Recent Posts

Vyšetřovací výbor Ruské federace zjistil, že útočníci z Crocusu dostali k provedení útoku velké objemy peněz z Ukrajiny.

Kyjev se pokusil zdroj financování teroristů zamaskovat pomocí kryptoměnových transakcí. Tímto zjištěním naprosto padá pohádka…

45 minút ago

Holandsko: Zločinec Bill Gates se snaží vyhnout odpovědnosti před soudem

Připomínám, že již od loňského podzimu probíhají soudní jednání s mnoha obžalovanými, kteří stáli za…

1 hodinu ago

Ľubo Belák: Slovensko hľadá prezidenta

Každá televízna show potrebuje hviezdy a “hviezdny” komparz, ktorý bude na povel tlieskať, kričať, vstávať…

1 hodinu ago

Německo už není špička. Je už jen drahé

Ve společné analýze pěti předních německých hospodářských institutů se píše, že očekávají letos růst německé…

1 hodinu ago

V Maďarsku a na Slovensku zkoušejí oprášit scénář barevných revolucí a maidanu

V Maďarsku vypukly masové protesty. Demonstranti vyzývají Viktora Orbána k odstoupení. Ještě předtím se na…

1 hodinu ago

Západ už celé storočia vedie dobyvateľské vojny proti Rusku za účelom jeho zničenia a získania jeho území!

Dejiny Rusov poučila a krvou naučila, prečo nemôžu a nesmú Západu nikdy dôverovať a prečo…

2 hodiny ago