domovina

Blaha k ospravedlneniu Zemana za bombardovanie Juhoslávie: Kedy také gesto urobí slovenská prezidentka?

Český prezident Miloš Zeman sa v utorok v prítomnosti srbského prezidenta Aleksandra Vučiča osobne ospravedlnil za bombardovanie vtedajšej Juhoslávie v roku 1999. Táto udalosť nezostala bez povšimnutia politikov. K tomuto gestu sa vyjadril napríklad slovenský politik Ľuboš Blaha. Neobišiel však ani tému izraelsko-palestínskeho konfliktu.

“Bravo, pán prezident! Kedy také veľké gesto urobí aj slovenská prezidentka? “Okomentoval ospravedlnenie Miloša Zemana na svojom účte na Facebooku Blaha. Ďalej v tejto súvislosti uvádza, že by chcel na poste slovenského prezidenta vidieť človeka, ktorý by povedal Srbom, že Slovensko ľutuje “zločiny Mikuláša Dzurindu aj celej slovenskej pravice, ktorá pustila americké stíhačky cez naše územie,” píše Blaha.

“Krvavý Miki podporoval americké vojny v Juhoslávii aj Iraku. Je to najznámejšií slovenský vojnový zločinec. Nerozumiem, ako si niekto tohto človeka môže vážiť. Naozaj nerozumiem, “vysvetľuje politik a dodáva:” A nerozumiem, prečo je opäť ticho Prezidentský palác. Namiesto toho, aby sa postavila proti západným vojnám, Zuzana Čaputová rieši homosexuálov a transsexuálov. To je najväčšia priorita paláca. ”

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Podľa jeho názoru je prezidentke jedno, že vtedy umierali deti v Juhoslávii a teraz umierajú v Palestíne. Zahraničná politika pre ňu existuje iba v tom prípade, keď je možnosť sa navážať do Ruska, alebo Bieloruska. “Takú máme na Slovensku hlavu štátu,” konštatuje Blaha.

“Keď sa jedná o Navalného, ​​tak by mu aj sama priniesla bryndzové halušky do basy, keď chudáčik nechcel papať. Ale keď Izrael za niekoľko dní pozabíja 227 ľudí, z toho 64 detí, tak sa veselo tvárime, že je to sebaobrana, “myslí si Blaha.

Blaha vo svojom príspevku tiež ostro kritizuje to, že niektorí politici vyvesujú vlajku Izraela, aby tým dali jasne najavo, že podporujú zabíjanie detí.
“Tlieskali aj vtedy, keď Američania hádzali na srbské deti, humanitárne bomby ‘. A tlieskajú i teraz. Vždy budú zo spokojným mľaskaním zakrývať všetky vojnové zločiny Ameriky a jej spojencov, “píše ďalej. Blaha ostro kritizoval tiež návštevu slovenských ministra zahraničia Ivana Korčok v Izraeli.

“Práve teraz sa rozhodne ísť do Izraela na návštevu – pohladkať mäsiara Bibiho po ramene. A zdvorilo sa opýtať, koľko detí dnes stihol zabiť, “píše Blaha. Blaha nerozumie tomu, prečo západný svet nečinne prizerá násiliu a označuje to za sebaobranu, ako keby nevideli obrovský nepomer v počte obetí na jednej a na druhej strane.

“Rusov naháňajú už aj kvôli tomu, že si dovolili mať vlastnú armádu. Zakaždým, keď pristúpi do NATO nový štát, ktorý je bližšie k ruským hraniciam, tak Putinovi vyčítajú, že sa približuje k hraniciam NATO. Asi tak to funguje. Hlava XXII, “vysvetľuje Blaha.
Avšak podľa jeho slov, keď Amerika alebo Izrael vypúšťajú rakety, kvôli ktorým zomierajú nevinní ľudia, všetci ich podporujú v tom, ako sa statočne bránia.

“To je, ako keby vlk prišiel medzi ovce a začal by ich jednu za druhou trhať na kusy a celý svet by vyčítal ovciam, prečo po vlkovi tak škaredo hulákajú,” vysvetľuj Blaha.

“A ešte sa budeme tváriť, že celý palestínsky národ, ktorému ukradli územie a nechcú dať slobodu – že to sú všetci zlí teroristi. Všetko je to Hamas. Aj tie malé deti. Jasne – takej propagande ideme najnovšie veriť, “kritizuje ďalej Blaha.

Avšak podľa neho keď niekto kritizuje Netanjahua, automaticky sa považuje za antisemitu. Z toho teda vyplýva, že keď niekto vystupuje proti vojne, tak je vlastne rasista. “Ale keď podporuješ zabíjanie palestínskych Semitov, tak si to najmilšie slniečko,” dodáva Blaha.

“Ospravedlnil som sa ruskému národu za kroky slovenskej vlády.”

Poslanec Národnej rady SR Ľuboš Blaha povedal, že sa prvýkrát stretol a porozprával s veľvyslancom Ruskej federácie Igorom Bratčikovom. Politik to označil za mimoriadne srdečný a priateľský rozhovor.

“Odovzdal som pozdravy od vás všetkých, priatelia, od dobrých ľudí na Slovensku, ktorí si vážia ruský národ a bojujú za historickú pravdu. Ospravedlnil som sa ruskému národu za primitívne a agresívne kroky slovenskej pravicovej vlády, “uviedol autor patričného statusu.

V rozhovore Blaha podrobil kritike súčasné vedenie susednej krajiny.
“Uistil som vzácneho priateľa, že táto vláda je len krátkou a temnou epizódou v dejinách slovensko-ruského bratstva. Správajú sa ako gubernie Spojených štátov amerických a zrádzajú národné záujmy Slovenskej republiky, “nešetril vedenie Slovenska poslanec.

Blaha vyzdvihol, že slovenský národ bude vždy s úctou spomínať na obeť ruského národa v druhej svetovej vojne a nikdy nezabudneme na slovanské puto, ktoré oba národy spája.

Milan Novický

armádny magazín

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Slovanské Noviny

Recent Posts

Rusko začalo stavať ťažšie plameňomety

Výroba ťažkých plameňových systémov v Rusku sa v roku 2023 zvýšila 2,5-krát. Objem výroby sa…

54 minút ago

Slovensko predalo švajčiarskym investorom dlhopisy za 635 miliónov eur, prezradil rezort financií

Slovensku sa vo štvrtok podarilo predať štátne dlhopisy v celkovej hodnote 635 miliónov eur. O…

6 hodín ago

Čaputová ZA zbrojenie? Prezidentka podporuje občiansku zbierku na muníciu pre Ukrajinu

Prezidentka SR Zuzana Čaputová podporuje občiansku zbierku Munícia pre Ukrajinu. Je zároveň hrdá na to,…

6 hodín ago

Investori môžu dostať ponuku na opravu až 500 mostov: Fico deklaroval riešenie havarijného stavu veľkej časti mostov

Havarijný stav veľkej časti mostov na slovenských cestách plánuje vláda riešiť cez projekty verejno-súkromného partnerstva…

6 hodín ago

Huliak: ekológovia Hojsík s Wiezikom sa dvakrát do týždňa vozia na prúdových lietadlách do a z Bruselu

Huliak všetko vysvetlil! Predseda výboru pre pôdohospodárstvo a životné prostredie Rudolf Huliak sa porozprával s redaktorom eReportu.…

6 hodín ago

„Umelecká“ hanba: Slovenskú nekultúrnu „kultúru“ prezentovali progresívci na festivale v Benátkach

Umelci často volajú po slobode, lenže čo je to sloboda umenia? Ak si pod tým…

7 hodín ago