Názory

Dopis zodpovedným – Možné zločiny „agendy COVID“

Vybral som niektoré myšlienky z článku autorky Mary W Maxwell na Gumshoe News. Určitým spôsobom to nadväzuje na môj predošlý článok/blog, ktorý tiež vyšiel na Gumshoe News v angličtine pod názvom začínajúcim Exposing the COVID Lies … , s úvodom od Dee McLachlan. 

Takže k tomu článku Mary Maxwell. 

Nižšie prikladám nové a veľmi dôležité výsledky výskumu, o ktorých s istotou poredpokladám, že vám ich vaši poradcovia ešte neposkytli, ináč by nasadenie experimentálnych Pfizer vakcín bolo určite už zastavené. Bolo totiž s istotou dokázané, že ten SProtein je jed – toxin – ktorý spôsobuje poškodzujúce symptómy známe ako “Covid.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

„Určite nie je potrebné Vám vysvetľovať právne, etické a ľudskoprávne dôsledky  pre vládu, ktorá by vedome podporovala program, v rámci ktorého sa vedome vstrekujú injekcie obsahujúce životunebezpečný jed zdravým ľuďom. Prikladám aj správu, ktorá naznačuje, že vstreknuté nanočastice (a ten SProtein) neostávajú v ramene, ale  kolujú po celom tele.”

Listujúc dnes ráno v Herald Sun som našla tento článok. Odhaľuje, že najmenej  90% tých čo zomreli na Covid-19 minulý rok v štáte Viktória, mali vážne Ďalšie ochorenia (co-morbidities). Vedeli sme o tom už vtedy, ale tieto informácie boli  “uvoľnené” pre verejnosť až PO vymyslení a akceptácii vakcinačných pasov.

Ich plán je nehorázny. Tá štúdia a údaje mohli byť publikované v Januári 2021, PRED  nasadením tých vakcín v Austrálii. Ako som reportovala už skôr, vek úmrtí na COVID bol vyšší ako priemerná očakávaná dĺžka života. Ale nanešťastie, fakty sa skrývali, aby bola verejnosť zastrašená a nechala sa pichať (into being jabbed).

S Covidom súvisiace aktivity, ktoré sú žalovateľné (indictment-worthy), okrem tých za vraždu a napadnutie, zahrnujú: nepravdivé tvrdenia zo strany vlády, podnikateľov, a médií; zámerné vyvolávanie strachu, odopieranie občanom dobre známych liečebných postupov (ako HCQ a ivermectin), uzatváranie zmlúv medzi Pharma firmami a vládou, ktorých ustanovenia počítajú s porušovaním Ústavy, a tak ďalej. 

Ďalej je tu celá záležitosť neoprávneného ovládania populácie prostredníctvom:  povinného testovania, povinnosti očkovania sa, lockdownov, obmedzení cestovania, udeľovania pokút kedy pritom legislatúra nekriminalizuje príslušné chovanie sa, požadovanie vakcinačných pasov (celkom zjavná predohra ku “social credit scoring”, – akési úhrnné hodnotenie človeka  z rôznych zdrojov, pôvodne odkukané od Číny, ale „vylepšené“), povinné masky, meranie teploty na vstupe do verejných budov, a tak ďalej. 

A potom je tu ten úmyselne vyvolaný domino efekt tých lockdownov a povinných obmedzovaní: deti strácajú vzdelávanie, malé biznisy krachujú, niektorí ľudia hladujú, občania sú zatváraní za protesty, pracujúci strácajú svoje živobytie pre odmietnutie dať sa vakcinovať,  a tak ďalej. (Niektorí tvrdia, že tie vakcíny a lockdowny  spôsobujú, že stratíme našu prirodzenú schopnosť vytvárania imunity, ale na hodnotenie tohto tvrdenia sa necítim kvalifikovaná.)

Poznámka: Veľa ľudí si myslí, že vládni úradníci sú imúnni voči trestnému obvineniu.  Nie, nie sú nikdy imúnni. Opakujem, vládny úradník nemá žiadnu imunitu. Či už ste vládny úradník, alebo  prezident USA, nie ste nad zákonom. Vo veci občianskej zodpovednosti môžete byť imúnny v prípade obvinenia za rozhodnutia ktoré urobíte ako zákonodarca alebo sudca, a sú tu aj iní, ktorých určité ich postavenie môže chrániť, ale ak spáchate zločin, tak si to odsedíte (if you commit a crime, you do the time – rýmuje sa to). (V Austrálii je jedna výnimka: kráľ nemôže nikdy pochybiť. Moje podrývanie – pritom ani vôbec nie je ich.)

V tomto tóne, podzrievam, že vo vzťahu na COVID boli spáchané všetky ďalej uvedené zločiny: zabitie, napadnutie, zrada, poskytovanie nepravdivých vyhlásení,  genocída, vývoj biologických zbraní, podplácanie, nezákonné nároky  – false claims (finančné podvody), podnecovanie k násiliu, a vydieranie – racketeering. Black-letter law všetky vyššie uvedené činy kriminalizuje. (Black-letter law sú zákony, také zabehnuté, že sa už o nich nepochybuje, a teda nedá sa o nich diskutovať). 

Nie som v pozícii, aby som kohokoľvek stíhala (momentálne), takže nebudem menovať podozrivých, okrem pána menom Dr Anthony Fauci. Namiesto toho budem citovať  Federálny Zákon, ako je vyjadrené v Title 18 Zákonov USA – United States Code, resp. štátneho zákona, napríklad toho vyjadreného v MGL — Massachusetts General Law.

Autorka je právnička, a má občianstvo Austrálie, aj USA (spomenutý štát Massachusetts). V ďalšej časti to teda všetko rozoberá z pohľadu zákonov USA. Je to hodne dlhé, a pre neprávnika dosť ťažké, takže nebudem to ďalej prekladať. 

Ešte si ale neodpustím poznámku k Dr. Faucimu – toho som už spomínal vo viacerých článkoch, bol zadávateľom vývoja toho vírusu, cez neho to aj vláda USA financovala, už bol vo veci aj vypovedať v Kongrese. Vypovedal aj generálny riaditeľ CDC Rochelle Walensky, útočil senátor Rand Paul.

A úplne na záver – každá ďalšia informácia len potvrdzuje že tu ide o akúsi čiastočnú(?) likvidáciu tejto civilizácie. A v rámci procesu nám naši vládni predstavitelia trvale a v neuveriteľnej miere klamú. A „odborníci“ sa predbiehajú v „iniciatívnom“ podlizovaní sa Pharma oligarchom a stúpajúcom zastrašovaní obyvateľstva. Nedá sa z tej lode vystúpiť? – by mala byť základná otázka.

Ivan Hečko/ Slovanské Noviny

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Ivan Hečko

Recent Posts

Fox News: Západ na Ukrajine nemá čo postaviť proti ruskému vojensko-priemyselnému komplexu

Západný vojensko-priemyselný komplex zaostáva vo výrobe za ruským a nie je schopný zmeniť situáciu v…

11 hodín ago

V Nemecku priznali, že rozhodnutie ICC o Putinovi bolo sfalšované

Nemecký Spolkový úrad kriminálnej polície skutočne odhalil klamstvá ukrajinských predstaviteľov o „únose“ detí Ruskom a…

11 hodín ago

Kŕmia nas bludmi! Západná politika v troskách, Ukrajincom chýba takmer všetko

Český europoslanec Ivan David (SPD) tvrdí, že aktuálna situácia na ukrajinskom fronte dokazuje zásadné zlyhanie…

11 hodín ago

Škandál z Nemecka! Gang ukrajinských školáčok brutálne zmlátil a päť hodín týral 13-ročnú Slovenku!

Šialené! Nemeckom otriasa škandál, ktorého aktérmi sú deti - gang štyroch ukrajinských školáčok vo veku…

11 hodín ago

Nenechajme sa fackovať! Ak EK stopne fondy, poďakujte PS a českému úradu vlády

Ľavicový politik a bývalý minister školstva Juraj Draxler konštatuje, že progresívci tvrdo útočia na pozície Slovenska…

11 hodín ago

VIDEO: Anna Belousovová- Zbierka na muníciu pôsobí ako práčka peňazí

Toľko diskutovaná prapodivná finančná zbierka Munícia pre Ukrajinu podľa Anny Belousovovej vykazuje známky podvodu. Vidí…

12 hodín ago