Názory

Kam nám (a nás?) to smeruje Európa?

Odvolávam sa tu na môj blog z 24.7. Ten čerpal z článku pána menom Alistair Crooke na AltWorld . A nejde teraz primárne o „vakcináciu“, k tej sa vraciam až na konci.

Článok na začiatku hovorí o konfliktoch v EU, konkrétne o tom, že Maďarsko „neposlúcha“, a podľa Holandského premíéra menom pán Rutte, by malo odísť z EÚ, alebo zrušiť zákon, ktorý je podľa neho „proti gayom“. V texte je ďalej spomínané aj Poľsko. Ale aj napr. v Taliansku šéf strany Liga odmieta trestať ľudí, „ktorí trvajú na tom, že matka je matka a otec je otec a iné nechcú poznať“, s čím väčšina obyčajných ľudí súhlasí. A, trochu iná časť spoločenských „posunov“ podľa autora: A, možno je to len vec času, kedy akademické testovanie (u nás tzv. prijímačky) bude zakázané pod zámienkou boja proti rasizmu. Automaticky vzniká – napr. pre Brita – dilema: Tak ako do kelu potom mám dostať dieťa do Oxfordu, keď je biele?

Týmto sa len pokúšam nejako zhrnúť úmyselný zmätok vytváraný „odborníkmi“, ktorým sa pokúšajú „lídri Európy“ ovládnuť obyvateľstvo – úvodzovky preto, že nie sú vôbec nezávislí lídri Európy, ale cez peňažné manipulácie dosadení poskokovia oligarchov. Prostriedky sú hodne rôznorodé. Ciele boli preberané na už popísanom fóre v Davose, podľa ktorého má svet smerovať do absolútne triednej spoločnosti typu Nočná Mora. Spoločnosť má byť atomizovaná bez medziľudskej komunikácie, zbavená základných atribútov normálneho živočícha. Najmä toho menom človek, ktorý má aj spoločenské atribúty, a „spoločenstvo“ bude zrušené, či už na rodinnej, národnej, alebo – počúvajte dobre naši súčasní vodcovia – náboženskej – báze.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Citát z toho článku na Altworld: Tí oligarchami „Vybraní“ teraz hľadajú ako „odhodnotiť“ všetky zostávajúce národné hodnoty, rozobrať(rozmontovať) národnú súdržnosť – pretože jeho logickým cieľom nie je vytvoriť novú ideológiu (tú nepotrebuje). Ale, namiesto toho, nasadiť jediný globálny merkantilistický poriadok prostredníctvom najprv „speňažením“ všetkých možných „vecí“, a potom ich „kapitalizáciou“ do čerstvých finančných „majetkov – assets“. Koniec citátu.

Vyššie spomenuté Maďarsko a Poľsko sú pritom normálne Európske krajiny, ktoré dokonca ako prvé naskočili na vytváranie trhovej ekonomiky. A – len preto, že odmietajú nasadiť niektoré „parametre“ Istanbulského dohovoru, napríklad spomenutý pohľad na rodinu, ktorej základom sú podľa nich stále len otec a matka, vyhlásil Holandský premiér Rutte, že by mali vystúpiť z EÚ, „pretože odmietajú Európske hodnoty – set of values“. Ak to vraj necháme tak, bude Európa iba jednotným trhom. Takže, všetci musíme súhlasiť s tým, že „rodič 1“ a „rodič 2“ môžu byť aj rovnakého pohlavia. A keďže spomenutý pán premiér patrí do množiny kvôli ktorej sa to pretláča, a netají sa tým, môže ako premiér vytvárať tlak na fóre – dosť vysokom – EÚ.

To je ale z môjho súkromného hľadiska výrazné „zneužívanie právomoci verejného činniteľa“. Podľa môjho názoru by sa tieto úrovne „oficiálnych názorov“ mali diskutovať výlučne zdola hore – od národných úrovní a nielen „odsúhlasovať momentálne vládnúcou garnitúrou“ a už vôbec nie názory pretláčané zhora(!). Väčšina ľudí ktorých poznám nesúhlasí s tým, že by mali masove vznikať rodiny, kde sú rodičia rovnakého pohlavia. Pretláčanie považujem za dosť významný prvok snahy rozložiť súčasnú spoločnosť. Vytvoriť názorove rozdrobenú spoločnosť, ktorá bude postavená na takom množstve alternatív, že nebude schopná sa zjednotiť, a bude ľahko ovládateľná. Niečo také je dosť pokročilé v USA, odkiaľ podľa všetkého tie tlaky prišli (možno aj s náznakmi ako na to). Ale som si celkom istý, že u nás zavedenie dotazníkov s „rodič1“ a „rodič2“ je v rozpore s názormi možno až 90% obyvateľstva.

Európska Únia sa zakladala primárne z ekonomických dôvodov, plus politických  vzhľadom na existujúce nepriateľské tábory. A postupom času sa vynorili manipulátori, ktorí sa pokúšajú zneužiť tú inštitúciu na účely postupného oslabovania národného povedomia ako cestu k ovládnutiu. Náhľad na všetky parametre života – najprv spoločenského, neskôr aj privátneho – už nebude moja vec, príde mi zhora. A príde fáza, keď mi zakážu spievať si ľudovky (ani pískať), môžem si spievať americkú pop music, alebo sa naučiť jódlovať. Musíme byť nadnárodní podľa predpisov. Dvakrát do týždňa jódlovať, nejakú americkú pop-music, ale „az a szép“ asi nie, ani keď neviem po maďarsky, takže by bola bez textu (pokiaľ viem je o farbe očí – aj to sa môže stať nebezpečným, vyzdvihuje modré a čierne oči, čím môže spôsobiť tým čo majú inú farbu komplexy! Zakázať! Dúfam, že to nebude čítať nejaký normalizátor, ale tí snáď blogy nečítajú.).

No a na záver krátko k vakcinácii. Pár oligarchov, za spolupráce s hlavným doktorom v USA menom Dr. Fauci, si dalo vyrobiť netopierí vírus ktorý dokáže preskočiť na človeka, financovala to vláda USA, existujú záznamy o platbách. Vírus spôsobil pandémiu COVID, čo bolo pôvodným účelom tých oligarchov, keďže podľa nich je na Zemi priveľa ľudí. To ale napr. pre Európu neplatí, tá stále prijíma migrantov, takže v rámci Zeme sú tu rozdiely, ani u nás nie je nadbytok obyvateľstva (ale migrantov asi nutne nepotrebujeme). Krátko po vypuknutí pandémie sa ukázalo, pri pokuse v Indii pod dohľadom WHO, že „chrípka COVID“ sa dá úspešne liečiť, a vakcinácia je neporovnateľne, ale ozaj neprorovnateľne, menej účinná. Ale na vyšších úrovniach – spomenutých manipulátorov – pretláčačov názorov – sa pretláča opačný prístup – keďže oligarchovia majú akcie Pharma firiem. Pritom v tej Indii sa neliečilo v zmysle bežnom u nás, ale obyvateľstvo dostalo „samoobslužný balíček“, ktorý obsahoval ivermectin a doxycyclin, s návodom na použitie. A teda sumárne: ako je možné, že my -− sme nevzniesli žalobu proti USA, ktorých vláda dala ten vírus vyrobiť – celý vývoj financovala (napríklad o úhradu všetkých nákladov)− sme nezvládli liečenie v prvej fáze a mali sme vtedy najväčší počet úmrtí na počet obyvateľov na Zemi− stále naďalej „tlačíme“ vakcináciu a nie oveľa úspešnejšiu liečbu (a v uvedenom prípade išlo o samoliečbu a v Indii!)

Samozrejme nečakám že mi niekto tie „smiešne otázky“ zodpovie.

Ale ešte poznámka, ako mám vo zvyku: Vakcína má dlhšiu históriu ako som doteraz predpokladal. Dozvedel som sa z dôveryhodného zdroja virológov, že prvý pokus o mRNA vakcínu sa naštartoval už v čase Zika vírusu. Ale ten sa rýchle prekonal a vývoj asi nepokračoval (neviem, predpokladám podľa súčasných vakcín), a čo je dôležitejšie – keďže nebol dôvod nebola zrušená Oviedska Konvencia, a to platí dodnes. Pokračoval možno až keď začal vývoj vírusu COVID, keďže niet pochýb o tom, že všetko je plánované oligarchami – vírus aj vakcíny.

No a na záver – vakcíny stále nie sú otestované normálnym postupom, a teda sú stále v štádiu testovania. Tlačenie, alebo dokonca nútenie, ľudí do vakcinácie teda  znamená, že sa na nich tá vakcína testuje. A tým náš štát porušuje Norimberský Kódex.

Ivan Hečko

Slovanské Noviny

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Ivan Hečko

Recent Posts

Orbán včera v Bruselu o Ukrajině: „Není to válka Maďarska, je to válka Slovanů mezi Ruskem a protektorátem Západu“ A přidal výbušná slova o migraci

Maďarský premiér Viktor Orbán ve středu v Bruselu vystoupil na konferenci Národního konzervatismu (NATCON) a…

2 hodiny ago

Ani pokuty, ani súdy ani tvrdá basa nezmenili jeho názor. Nebudem chlapcovi hovoriť ona

Írsky učiteľ zvolil radšej väzenie ako by sa podvolil deviantným globalistom. Už takmer rok sedí…

2 hodiny ago

VIDEO: Ďalší silný ruský raketový úder zasiahol hotel s ubytovanými ukrajinskými a NATO vojakmi v Černihive

“Zasiahli civilistov,” hovorí Kyjev – “Bol to vojenský cieľ,” odpovedá bývalý ukrajinský poslanec. Ďalší zdrvujúci…

2 hodiny ago

S. Ackerman: Tak kde je nyní ten americký „řád založený na pravidlech“?

Když se americké záměry odchýlí od mezinárodního práva, Amerika nemá problém ho porušovat. Jakmile Rada…

2 hodiny ago

Hviezdne brány boli niekedy súčasťou infraštruktúry civilizácie planéty Zem

„Hviezdne brány boli zničené živlami a zvyšné boli zablokované v dôsledku planetárnej katastrofy na Midgard-zemi,…

2 hodiny ago

VIDEO: Francúzsky plukovník- Ukrajina nemá jedinú šancu vyhrať túto vojnu — politika Francúzska je v rozpore s jeho národnými záujmami

Régis Chamagne — plukovník francúzskeho letectva, bol veliteľom letky Mirage F1C v Cambrai a potom…

2 hodiny ago