Čo ak je to inak?

Koncepcia Cestui qui vie trustu- Ovládnutie človeka – rabská pozícia. 2 časť.

Takže z pohľadu vlády, štátu je to doklad s registračným číslo na ceninovom papieri, ktorý oprávňuje štát zahrnúť novonarodeného človeka medzi platičov daní, pracovnú silu alebo nového vojaka. Skrátka je to list vlastníctva.

Toto je prvý krok pre zviazanie človeka do biblického otrockého systému. Ďalšie kroky nasledujú postupne prihlásením do zdravotnej poisťovne, do sociálnej poisťovne, vydaním vodičského preukazu….. atď. Každou ďalšou zmluvou so štátom potrdzujeme svoj prvotný záväzok započatý vydaním rodného listu – zápisom do registru. Keďže dnes sú štáty všetko s.r.o., tak týmto procesom štáty získavajú ľudské zdroje, ktoré sú zobchodovateľné na burze. Deje sa to prostredníctvom vydávania napr. štátnych dlhopisov. S.R.O. si napožičiava peniaze a otroci – občania to svojou prácou splácajú – zhmotňujú vytlačené dlhové peniaze aj s úrokom.

Ako som už povedal,celý konštrukt vychádza z prvotného consenzu – súhlasu

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

/i keď nevedomého/ so vstupom do systému. Systémové pravidlá a zákony sú založené na morskom práve – čo je v podstate corporátne – obchodné právo, právo peňazí a v súčastnosti na pokračovateľovi – rímskom práve – viď používanie latinského jazyka v terminológii na súde /ak chcete dôkaz, pozrite sa na americký senát a symboliku na stene za kreslom predsedu senátu – je to v podstate prenesený rímsky senát/.

Definícia wikipédia: Law of the sea is the public law counterpart to admiralty law (also known as maritime law), which applies to private maritime issues, such as the carriage of goods by sea, rights of salvage, ship collisions, and marine insurance. Morské právo je verejnoprávnym protikladom k právu admirality (tiež známemu ako námorné právo), vzťahuje sa na súkromné ​​námorné záležitosti, ako je námorná preprava tovaru, práva na záchranu, kolízie lodí a námorné poistenie……všimnite si to slovíčko súkromné.

V podstate morské právo je právo čisto obchodné – law of commerce. Rieši obchodné záležitosti. A to je celé tajomstvo systému. Ak si položíme otázku – čo tvorí obchodovateľne „hodnoty“?, tak je to jednoznačne ľudská činnosť – práca – či už fyzická alebo duševná – tada samotní človekovia. Ako protihodnota k vyjadreniu jej ceny sú používané peniaze. Postupom času riadiaci systému navodil stav, že peniaze sú tak isto tovar a nie výmenný prostriedok. Problém pre systém je, že tvorcovia hodnôt sú ľudia a nie peniaze alebo samotný systém ako taký. Systém bez ľudí je mŕtvy a svojim chlebodarcom neprináša nič. Aby administrátori neporušovali Kon stvorenia a protireakcia Vesmíru ich nezničila, musia jednoducho vmanévrovať človekov do podriadenosti – vazalstva, otroctva s ich vlastným súhlasom. Práve na to je použitá schéma zákona pochádzajúca z morského práva s názvom Cestui Qui Vie trust. Predstavte si situáciu, že človek sa chce prepraviť z prístavu A do prístavu B. Nastúpi na palubu lode s palubným lístom -/ tu v zdrojoch spomínajú meno napísane veľkými písmenami/. Nastupuje zo súše na vodu a všetok majetok necháva na súši.

Po vystúpení z lode v prístave B sa nahlási prístavným úradom, a tým potvrdzuje, že z lode vystúpil – vrátil sa z mora. No čo v prípade, že do prístavu loď nedorazí alebo príchodzí sa neeviduje v novom prístave? Tak toto rieši Cest.Qui Vie trust. Človek, ktorý nastúpi na palubu lode s platným palubným lístkom, takto uzatvára s vládou /poisť. spoločnosťou a pod./ CQV trust, ktorý má zabezpečiť správu majetku človeka počas jeho neprítomnosti – t.j. keď je na mori. Ak loď do cieľového prístavu nedorazí, alebo sa človek neohlási prístavným úradom, tak nastupuje mechanizmus CQV trustu a človek na dobu 7 rokov je probácii a jeho majetok spravuje vláda alebo ten, s ktorým má uzavretý CQV trust. Po uplynutí 7 rokov je človek vyhlásený za mŕtveho – strateného na mori a všetky benefity z CQV trustu poberá správca trustu, teda trustee.

https://slovanskenoviny.sk/koncepcia-cestui-qui-vie-trustu-ovladnutie-cloveka-rabska-pozicia-1-cast/

No a teraz si namiesto zmluvnej strany CQV s vami dosaďte názov štátu, palubný lístok je rodný list, majetok trustu je vaše telo, teda všetko to, čo ste dostali od Stvoriteľa na realizáciu svojho predurčenia v tejto reálnosti. Dôsledok takéhoto stavu je ten, že ste mŕtva, zobchodovateľná položka, ľudský zdroj a všetky benefity z trustu poberá administrátor CQV trustu, teda štát. Jediné, čo je Vám poskytnuté, tak sú privilégiá – teda napr. možnosť sa vzdelávať, zdravotná starostlivosť atď. Všetko je však platené z benefitov Vášho CQV trustu. Štátu však tieto benefity nezostávajú, nakoľko je to len s.r.o. – čka a je súčasťou celosvetovej korporácie, ktorá tieto benefity zhromažďuje pre seba.Vynikajúco vymyslený otrocký systém, kde otroci ani nevedia v akom postavení v skutočnosti sú.

zdroj: internet

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Slovanské Noviny

Recent Posts

Vyšetřovací výbor Ruské federace zjistil, že útočníci z Crocusu dostali k provedení útoku velké objemy peněz z Ukrajiny.

Kyjev se pokusil zdroj financování teroristů zamaskovat pomocí kryptoměnových transakcí. Tímto zjištěním naprosto padá pohádka…

3 hodiny ago

Holandsko: Zločinec Bill Gates se snaží vyhnout odpovědnosti před soudem

Připomínám, že již od loňského podzimu probíhají soudní jednání s mnoha obžalovanými, kteří stáli za…

3 hodiny ago

Ľubo Belák: Slovensko hľadá prezidenta

Každá televízna show potrebuje hviezdy a “hviezdny” komparz, ktorý bude na povel tlieskať, kričať, vstávať…

3 hodiny ago

Německo už není špička. Je už jen drahé

Ve společné analýze pěti předních německých hospodářských institutů se píše, že očekávají letos růst německé…

3 hodiny ago

V Maďarsku a na Slovensku zkoušejí oprášit scénář barevných revolucí a maidanu

V Maďarsku vypukly masové protesty. Demonstranti vyzývají Viktora Orbána k odstoupení. Ještě předtím se na…

3 hodiny ago

Západ už celé storočia vedie dobyvateľské vojny proti Rusku za účelom jeho zničenia a získania jeho území!

Dejiny Rusov poučila a krvou naučila, prečo nemôžu a nesmú Západu nikdy dôverovať a prečo…

4 hodiny ago