zaujímavosti

Krv očkovaných nie je v poriadku. Očkovanie treba zastaviť!

Nitranoviny.sk publikovali rozhovor s lekárkou MUDr. Monikou Waksmundskou o tom, že sa v zahraničných výskumoch zistilo, že vakcíny spôsobujú zvláštne správanie krvi. To sa, samozrejme, klasifikuje prívržencami vakcín ako hoax. Aj na základe toho sa skupina lekárov v Českej republike pustila do malého výskumu krvi. 

MUDr. Monika Waksmundská vyštudovala všeobecné lekárstvo v Hradci Králové, profesijne pôsobí v odbore patologická anatómie. Patrí k lekárom, ktorí sa navzdory propagande rozhodli pozrieť si krv očkovaných a vakcínu, ktorá sa ľuďom v súčasnosti vnucuje. Po rokoch je na voľnej nohe. Tvrdí, že potrebovala odísť zo systému.

Overili informácie kolujúce na internete

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Výskum, ktorý so skupinou dvadsiatich lekárov spravili, doposiaľ nikto nezrealizoval. Pozorne si pozreli mikroskopické obrazy krvi kolujúce po internete. Tie ukazujú, že sa v krvi nachádza niečo, čo tam nemá byť. K takým záverom došli ajpatológovia z Reutlingenu. Skupina okolo Waksmundskej sa rozhodla urobiť niečo podobné. Nikto z oficiálnych miest sa tým doposiaľ nezaoberal. Podľa nej to je chyba. Už doktor Wolfgang Wodarg hovoril, že treba ľudom robiť vyšetrenie D-dimérov, no nerobí to zrejme nikto. Takže si táto skupina českých lekárov povedala, že to zrealizujú.

Do výskumu zapojili trinásť ľudí, očkovaných i neočkovaných dobrovoľníkov. Pozorovali a porovnávali ich krv. Zistili, že v krvi očkovaných sa nachádzajú rouleaux formy – ruličky a zároveň sa u väčšiny očkovaných nachádzajú agregácie, to znamená, menšie alebo väčšie zrazeniny erytrocytov. U časti očkovaných boli vidieť aj tvarové zmeny erytrocytov. V normálnom stave sú to také pekné piškótky, pekne tvarované, teraz boli nepekné a deformované. Toto neočkovaní v krvi nemali.

Vakcíny spôsobujú zdravotné problémy 

Podľa Waksmundskej na tom nie sú niektorí očkovaní na tom dobre. Trpia dýchavičnosťou, únavou, neurologickými problémami, difúznymi bolesťami kĺbov. Práve pozorovaná krv môže byť dôvodom týchto ťažkostí, pretože je zrejmé, že krv nemôže riadne prenášať kyslík. Toto je však iba prvý krok, ako chcú ukázať, že sa v krvi očkovaných niečo deje. Bolo popísané, že tie rouleaux formy a agregáty sa môžu vyskytovať aj u ľudí, ktorí prekonali covid alebo majú nejaký prebiehajúci infekt, agregáty sa môžu vyskytovať u ľudí, ktorí majú kŕčové žily, trombózu a podobne. Takže nie je to len výhradne spojené s tým, že to majú len očkovaní, ale pozorovali sme to v krvi očkovaných.

Závery z ich malého výskumu plánujú publikovať. Priznáva, že niektorí kolegovia ich  upozorňujú na „nedostatky“ výskumu. Očakávali, že sa niekto toho ujme. Ale nikto to nespravil. Tak spravili výskum oni s možnosťami, ktoré majú. Nemajú prostriedky na dlhodobé štúdie. Ale zistili, že to, čo koluje po internete, nie je výmysel.

Vo vakcíne našli čiastky, ktoré tam nemajú byť 

V druhej časti výskumu dali pod mikroskop vakcíny. Prišli na to, že vakcína nie je čistá tekutina, sú v nej prítomné neidentifikovateľné drobné častice. Zdalo sa, že po kvapnutí kvapky krvi očkovaného človeka sa ich objavilo ešte väčšie množstvo. Nevedia povedať, čo tam je. Nemajú dostatok chemikov na podrobnú analýzu. Mali však možnosť porovnať vakcínu s inou očkovací látkou (hexavakcína), ktorá však prítomnosť častíc nevykazuje. Nemecká lekárka Vanessa Krüger Schmidt hovorila, že EMA už  vyzývala výrobcu vakcíny k odstráneniu nejakých nečistôt, bližšie to na svojej prednáška nešpecifikovala. Čaká sa na výskum prof. RNDr. Turánka, CSc., DSc., ktorý robí svoj výskum. Tím českých lekárov sa zase pokúsi získať chemické laboratórium.

O účinnosti vakcín je už známe, že aj zaočkovaní môžu ochorieť. Aj nezaočkovaní aj zaočkovaní môžu mať ťažký priebeh ochorenia. Otázne však je, čo vakcína v sebe skutočne obsahuje. A prečo sa musí dostať do tela každého človeka?

Napriek otázkam sa presadzuje povinné očkovanie 

Lekárka Waksmundská nechce špekulovať o tom, prečo chcú, aby bol každý zaočkovaný. Zopakovala, že s istotou sa dá o vakcíne povedať len to, že ovplyvňuje správanie krvi. Vyzýva vedcov a odborníkov, aby okamžite zastavili vakcináciu, pretože je dôvodné podozrenie, že ľudí poškodzuje. Treba to doložiť dostatočne veľkým výskumom. Vakcinovaní sú v experimente a mali by byť sledovaní, čo nie sú. „My sa tu samozrejme, môžeme dohadovať k čomu to vedie, ale to by som bola označovaná za konšpirátorku, antivakcerku a podobne,“ povedala doktorka.

Obrovský tlak na vakcináciu nezodpovedá miere rizika ochorenia covidom 19. Riziko u detí je úplne minimálne, u ľudí pod 60 rokov je tiež nízke. Riziko sa sčasti navyšuje v starších kategóriách, ktoré však môžu mať pridružené iné choroby. Ale kde je ten smrtiaci vírus? Potvrdzuje, že aj u nás na Slovensku je ten princíp a postup rovnaký. Waksmundská sa pýta: „Prečo? Prečo si musíme dať túto vakcínu. Prečo na toto nikto neodpovie? Prečo sa vakcína musí dostať do tela každého človeka? Ako je možné, že u vás na Slovensku sa schválila vakcína pre deti od 5 rokov? Ako je možné, že sa vakcinujú tehotné ženy? Ako je možné, že Česká gynekologická spoločnosť odporúča vakcináciu tehotným ženám? Príbalové letáky vakcín vôbec neudávajú, že by v tomto smere bola urobená nejaká štúdia.“

Očkovanie spôsobilo triašku, pribúdajú myokarditídy u mladých

V krvi sa okrem uvedeného tiež objavilo množstvo častíc, zrejme ťažkých kovov, chemických zliatin, zhlukov alebo bližšie neidentifikovateľných vlákien, čo tiež nie je normálne. Niektorí očkovaní ľudia naozaj majú zdravotné problémy. Napríklad mali ženu, ktorá má po očkovaní nekontrolovateľnú triašku. Bola v poriadku a dnes sa trasie každý deň, to sú to neurologické dopady, čo však nie je účelom. Myokarditídy u mladých ľudí nebývali, teraz sa to objavuje. A odborníci tvrdia, že sa to jednoducho vylieči, že je to v pohode.

„My, samozrejme, nemáme všetky odpovede, môžeme sa len pýtať a domnievať sa. Keď mi pred časom niekto povedal, že toto všetko povedie k vakcinácii, tak som len povedala, že ani náhodou! A už je to tu! Veď už naša česká vakcinologická spoločnosť pripravuje kroky k povinnej vakcinácii,“ povedala Waksmundská.

Ignoruje sa liečba a prevencia

Pani doktorke chýba pri súčasnej situácii prevencia. Tá sa vôbec nespomína. Pritom je nesmierne dôležitá. „Už je všeobecne známe, že pri liečbe sa odporúčajú vitamíny. Nám kážu dať si okuliare, rúška a ešte čapicu na hlavu a k nám slniečko nedostane. Prečo tak strašne na tom trvajú? Prečo nemôžeme voľne dýchať? Veď to je to základné! Dýchať čerstvý vzduch, ktorý nám berú, prečo? Tu je dôležitá aj prevencia, aj prevencia psychická. Vypnúť správy, prestať to sledovať a správať sa tak, ako sme sa správali kedykoľvek inokedy. My tie možnosti stále máme,“ uzatvára Waksmundská.

hlavný denník

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Slovanské Noviny

Recent Posts

Íránské střely a Praha

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán svůj…

10 minút ago

Mediálni lúzri Západu sú platení liberálnymi sprisahancami sveta

Ich konanie, rétorika, vyjadrenia sú toho dôkazom. Podobne ako na Slovensku. Títo lúzri popierajú princípy…

12 minút ago

VIDEO: Plukovník Macgregor- Ukrajinci se hromadně vzdávají a odmítají bojovat

Plukovník Douglas Macgregor ve vysílání Judging Freedom v komentáři k situaci na Ukrajině hovořil o…

13 minút ago

K záplavám si Emiráty prispěly sami: „Očkovaly“ oblaka. Čech ze zatopené Dubaje: Jedl jsem burger a najednou měl nohy ve vodě…

Spojené arabské emiráty (SAE) zasáhl liják biblických rozměrů. Silnice se změnily v řeky, vyprahlá poušť…

16 minút ago

VIDEO: V Európe narastá vlna odporu voči hlúpej politike EÚ. Sila vlasteneckých strán sa zvyšuje.

Nadišiel čas, aby sme sa v eurovoľbách vzopreli a urobili v Bruseli deratizáciu, tvrdí Anna…

20 minút ago

USA v Radě bezpečnosti vetovaly palestinskou žádost o plné členství v OSN

Spojené státy dnes svým vetem v Radě bezpečnosti zablokovaly palestinskou žádost o plné členství v…

3 hodiny ago