Názory

mRNA COVID-19 vakcíny a riziko priónového ochorenia — šokujúca štúdia

Článok bol publikovaný v Gumshoe NewsMoja poznámka: Ide tu o ďalšie riziko spôsobené prekročením hranice danej Oviedskou Konvenciou. Niektoré pasáže sú značne odborné, jednu som vypustil.

grafika SN

Štúdia od  pána menom David Sulzer, PhD, Columbia University Medical Center

Šokujúca štúdia odhalila desivé – nové – nebezpečnstvá v tom, že mRNA COVID-19 vakcíny spôsobujú ochorenie na prion-báze spôsobujúce že váš mozog degeneruje  – progresívne. Tie mRNA vakcínou vyvolané (induced) prióny môžu spôsobiť  neurodegeneratívne ochorenia, pretože dlhodobé pamäte sú udržované proteínmi podobnými priónom (prion-like proteins). Štúdia dochádzy k uzáveru, že na mRNA založená vakcína môže tiež spôsobiť ALS (Amylotrofická laterálne skleróza), degenerovanie predného mozgového laloku (front temporal  lobar), Alzheimerovu chorobu a ďalšie neurologické degeneratívne ochorenia uprijímateľov vakcín.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Interakcie medzi SARS-COV-2 Priónmi & ACE2 Receptormi

Vonkajšie púzdro toho spike proteinu coronavirusu obsahuje “prion-like regions – oblasti podobné prionu”, ktoré dávajú tomu vírusu veľmi vysokú adhéznosť ku ACE2 receptorom ľudského tela.

Toto bolo zdokumentované v štúdii s názvom “SARS-CoV-2 Prionu-Podobné Domény v Spike Proteínoch Umožňujú Vyššiu Afinitu ku ACE2,” publikovanej inštitútom „Human Microbiology Institute“:

Prítomnosť a unikátne rozloženie domén priónového typu v SARS-CoV-2 receptor-viažúcich doménach spike proteínu je zvlášť zaujímavé, pretože hoci SARS-CoV-2 a SARS-CoV S proteíny zdieľajú ten istý receptor hostiteľskej bunky, angiotensin-konvertujúci enzým 2 (ACE2) SARS-CoV-2 prejavuje 10- až 20-krát vyššiu afinitu pre ACE2.

Ten Cross-Species Jump – Prenos medzi druhmi

Tento špeciálny vzťah medzi S proteínom a ACE2 receptorom  je tým kľúčom ku  medzi-druhovej infekcii ktorá umožnila tomu  coronavíru vykonať preskočenie zo zvierat na ľudí. 

To bolo financované v rámci experimentov typu gain-of-function prostredníctvom pána menom  Peter Daszak, Prezident Aliancie „EcoHealth Alliance“ Vládou USA.

Maskovanie – The Coverup

Zaujímavá súčasť tohto je, že Peter Daszak je ten istý chlap, ktorý zariadil (orchestrated) publikovanie ‘vedeckého’ článku v časopise Lancet, v ktorom sa vyhlasuje, že vírus vykonal ten medzi-druhový skok prirodzene. Ako môže ten istý chlap, ktorý financoval experimenty, ktoré viedli k tomu skoku vírusu medzi druhmi, vyhlasovať, že sa to vyvinulo prirodzene – evolved naturally?

Ak si myslíte, že toto je nehorázne, tak si ešte počkajte. 

Peter Daszak je aj ten istý chlap, ktorého WHO poslala do Číny, aby tam skúmal názory, či sa ten vírus vzvinul prirodzene, alebo  bol coronavirus umele vytvorený – engineered. A ešte jedna osoba ktorá je spojená s teamom je Holandský  virológ Ron Fouchier, ďalší kľúč ku vyšetrovaniu coronavíru, ktorý tiež vytvoril smrteľný  mutant H5N1 vírus.

Povzbudzujeme  čitateľov, aby ďalej pátrali ohľadne prekvapujúcich osobností v investigatívnom teame WHO.

COVID-19 mRNA Vakcíny & na Priónoch-založené Ochorenia

Čo sú Prióny?

Vďaka takým experimentom zo strany týchto eminentných vedcov ten vírus obsahuje priónom-podobné domény vo svojej receptorovej oblasti spike proteínu.

Prióny sú „misfolded proteins – nesprávne zložené proteíny“ – so schopnosťou preniesť svoj nesprávny tvar na normálne varianty toho istého proteínu. Ony sú príznačné pre niekoľko fatálnych a prenositeľných neurodegeneratívnych ochorení u ľudí a mnohých iných zvierat. 

Ako fungujú mRNA Vakcíny

Messenger RNA (mRNA) je jednvláknová molekula prirodzene prítomná v naších všetkých bunkách. Nesie inštrukciu na vytváranie proteínov z naších génov, umiestnených v jadre bunky, ku cytoplazme, hlavnému telu našich buniek. Enzýmy v tej cytoplazme potom „preložia“ informáciu uloženú v mRNA a vyrobia proteíny.

Nejaká mRNA vakcína doručí tie inštrukcie pre vytvorenie bakteriálneho alebo virálneho proteínu do naších buniek. Náš imunitný systém potom odpovedá na tieto proteíny a vyvinie nástroje na reagovanie na budúce infekcie s tým patogénom.

mRNA Vakcínou-indukované ochorenia založené na Priónoch

Výskum ukázal, že  zmeny vyvolané úpravami – zásahmi do – mRNA spôsobujú ochorenia priónov – fatálne neurodegeneratívne poruchy characterizované rýchle progresívnou demenciou.  – Research has shown that RNA editing alterations cause prion diseases – fatal neurodegenerative disorders characterized by rapidly progressive dementia.

Teda, keď tá mRNA vakcína naštartuje tú imúnnu reakciu (response – odpoveď), telo môže samo naštartovať vytváranie priónov indukovaných vakcínou, napodobňovaním ich prítomnosti v tom spike proteíne, a spôsobiť ochorenie založené na priónoch u prijímateľov vakcín. 

Toto riziko bolo zistené pánom Dr. J. Bart Classen, ktorý je autorom článku (názov ďalej) v časopise  Microbiology & Infectious Diseases s titulom “Covid-19 RNA Based Vaccines and the Risk of Prion Disease – Vakcíny založené na Covid-19 RNA a riziko priónového ochorenia.”

Vývoj novej technológie vakcín bol „zamorený“ problémami z minulosti. Súčasné na  RNA založené SARS-CoV-2 vakcíny boli odsúhlasené v USA použitím núdzového príkazu bez  extenzívneho dlhodobého testovania.

Autori vyhodnotili vakcíny z hľadiska potenciálu spôsobiť (induce) u prijímateľov vakcín priónmi spôsobené ochorenie (prion-based disease).

Ďalej nasleduje popis „The intricate mechanisms of neurodegeneration in prion diseases – Zložitý mechanizmus neurodegenrácie pri priónových ochoreniach“. To vynechávam, je to plne technické, prejdem až na možné dôsledky.

Prióny udržujú dlhodobé typy pamäte

Vakcínami indukované prióny môžu spôsobiť neurodegeneratívne ochorenia, pretože dlhodobé pamäte sú udržované priónom podobnými proteínmi (prion-like proteins). Molekuly pamäte sú normálne verzie priónových proteínov.

V štyroch článkoch publikovaných v Neuron and Cell Reports, Dr. Kandelovo  laboratórium ukázalo, ako priónom podobné proteíny – podobné  priónom za chorobou šialených kráv u dobytku, a Creutzfeld-Jakobovou chorobou u ľudí – sú kritické na udržovanie dlhodobej pamäte u myší, a pravdepodobne ostatných cicavcov. 

Keď sa v mozgu vytvárajú dlhodobé  pamäte (to zapamätané), vytvárajú sa medzi neurónmi nové spojenia a ukladajú ako pamäť. Ale tieto fyzické spojenia sa musia udržať, aby pamäť pretrvala, v opačnom prípade sa rozpadnú a pamäť  zanikne v priebehu niekoľkých dní. 

Pamäte – memories – zapamätané – sa ukladajú na dlhodobé použite za pomoci priónom podobným proteínom (prion-like proteins) nazvaným CPEB. CPEB prióny sa agregujú a udržujú nervové spoje – synapsy – ktoré zaznamenávali pamäť.

Keď CPEB nie sú prítomné, alebo sú deaktivované,  synapsy sa rozsypú a pamäť „vybledne  – fades “. 

CPEB je skratka od Cytoplasmic Polyadenylation Element Binding protein.

Tu ani nie je čo dodať, postupne sa potvrdzuje, že tí čo sú za týmito vakcínami sú naozaj tzv. čarodejníkovi učni, ale treba dodať, že ten čarodejník vôbec nevie čarovať, a tí učni to dobre vedia, a vôbec nevedia čo vlastne robia. Vedia len, že to platia tí najbohatší oligarchovia, samozrejme včítane takpovediac „korupčného“, a očakávajú obrovskú návratnosť tej investície. 

Ivan Hečko

Slovanské Noviny

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Ivan Hečko

Recent Posts

VIDEO: Páchatelia teroristického útoku v Moskve dostali podľa Sledkomu peniaze z Ukrajiny. Zločin mali spáchať nadrogovaní.

Osobu podozrivú z financovania podozrivých už Rusko zadržalo. Američania mali zatajiť niektoré spravodajské informácie, že…

6 hodín ago

Ukrajina omylom oznámila, že mohla byť zapojená do teroristického útoku v Moskve

Alexej Arestovyč, bývalý poradca kancelárie ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského, keď hovoril o teroristickom útoku v…

7 hodín ago

Západ navrhol zmrazenie konfliktu na Ukrajine

Už tento rok sa ozbrojený konflikt na Ukrajine môže zmeniť na „vojnu o pozície“, okrem…

7 hodín ago

Reuters: Odchod z Ruska stál západné spoločnosti 107 miliárd dolárov

Exodus korporácií z Ruska po začiatku špeciálnej vojenskej operácie vyšiel zahraničné spoločnosti na viac ako…

7 hodín ago

Francúzsko: Zákaz zmien pohlavia pred 18. rokom veku

Prekvapili. Vo Francúzsku bude od leta zákonom pravdepodobne zakázaná zmena pohlavia až do dosiahnutia plnoletosti.…

7 hodín ago