zamyslenie

OD 1. JÚLA SA EÚ OFICIÁLNE STÁVA OBROVSKÝM KONCENTRAČNÝM TÁBOROM?

Od 1. júla by mal byť pre opätovné umožnenie kontaktov medzi rôznymi krajinami Únie oficiálne zavedený zdravotný pas.

Vlastne sa práve dosiahla dohoda medzi hraničnými kontrolami a členskými štátmi o zdravotnom pase, ktorý s pomocou QR kódu umožní dokázať, že jeho držiteľ bol zaočkovaný, že má negatívny test, alebo je po nakazení sa ochorením Covid-19 imúnny.

Neklamme sami seba: tento európsky „ausweis“ (občiansky preukaz) nie je nič iné ako povolenie opustiť európske väzenie pod holým nebom, kvôli možnosti opäť sa pohybovať medzi rôznymi európskymi krajinami.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

A tým ratifikuje vytvorenie ľudí Alfa+ a ľudí Beta+, inými slovami, obrovský európsky apartheid, v ktorom záleží na tom, či niekto alebo nebol zaočkovaný.

Toto opatrenie završuje celý represívny a slobodu ničiaci arzenál ako sú sledovanie, dohľadávanie kontaktov, geolokácia, totálna policajná kontrola, rozličné a pozmeňované lockdowny, nosenie náhubkov, zákazy vychádzania a, v neposlednom rade, mediálna propaganda a cenzúra sociálnych sietí.

Akákoľvek podobnosť s touto novou nacisickou krajinou a jej modelom bude čisto náhodná. Kto teda dokáže stále veriť, že dnešná Európa je o mieri? Nebola by radšej vo vojne?

Európa je vo vojne s vlastnými obyvateľmi

Európa vo vojne so svojimi vlastnými národmi, pre vytvorenie svojho dominantného postavenia pred svojím ekonomickým kolapsom, ku ktorému má dôjsť pravdepodobne už tento rok.

Je to predohra k Veľkému resetu davoských šialencov na zavedenie digitálnej meny a univerzálneho príjmu, lákadla na totálne podrobenie si celej strednej triedy, budúcej triedy európskych zombie.

Tento scenár ako z nočnej mory však, naopak, nebráni eurokomisárovi Didierovi Reyndersovi porovnávať túto dohodu s voľbou pápeža, keď nadšene twítol:

„Biely dym: máme dohodu Európskej komisie o návrhu covidového certifikátu.“

„K tomuto novému nástroju sme dospeli  v rekordne krátkom čase, aby sme zaistili voľný pohyb všetkým občanom,“ pogratuloval si.

Je pravda, že je čo povedať k tomuto „pasu“, ktorý nie je ničím viac než obyčajným povolením opustiť európske väzenie, predohrou k zrejme ďalšiemu, sofistikovanejšíemu kľúču, ako je podkožný digitálny čip, švábska transhumanistická verzia súčasného elektronického náramku pre väzňov.

Hlavná komisárka Ursula von der Leyen zdôraznila, že certifikát bude „kľúčovým prvkom na ceste k bezpečnému a jednoduchému obnoveniu cestovania v celej EÚ.“

Povedané inak, malá sladkosť medzi dvoma údermi kyjakom po rypáku.

Prenechajme však záverečné slovo pologramotnému nosičovi uterákov pre vnútorný trh Thierrymu Bretonovi, v jeho veľkom lyrickom výleve:

„Európa sa pohýňa vpred, zjednotená digitálnym covidovým certifikátom… Silný signál pre turizmus a zotavenie!“

Karantény však zrušené neboli

Je isté, že pri všetkých tých majiteľoch reštaurácií na pokraji bankrotu, z ktorých podľa predpovede Klausa Schwaba 75% zanikne, sa turizmus opäť pozviecha…

Tento krásny obraz má však iba jeden tieň: napriek zdravotnému pasu by každý občan mohol podliehať karanténe. Pretože 27 krajín, zdôrazňujúc, že ide o národné privilégium, si chce túto možnosť ponechať pre prípad objavenia sa nejakého variantu.

Je však dobre známe, že tieto varianty ignorujú hranice, takže je stále pravdepodobné, že aj napriek tomuto takzvanému pasu k slobode sú karantény stále na európskom menu. Diabol sa ukrýva v detailoch…

Tento zdravotný pas, ktorý, pripomeňme si, nie je ničím viac, než skrytým donucovacím aktom k zaočkovaniu sa, bol na programe samitu európskych lídrov v dňoch 24. a 25. mája v Bruseli. Dohodu schválil aj európsky parlament na plenárnom zasadnutí v dňoch 7. až 10. júna v Štrasburgu.

„To dohode umožní vstúpiť 1. júla do platnosti,“ potvrdil na tlačovej konferencii španielsky člen Európskeho parlamentu a parlamentný vyjednávač Juan Fernando Lopez Aguilar.

Niet pochýb o tom, že všetci kápovia tejto teraz Únie zavretých budú s nadšením a jednohlasne, so zdvinutými rukami hlasovať za schválenie tohto ausweisu.

Nepochybne si myslia, že všetci Európania buudú súhlasiť s tým, že prestanú žiť, aby sa vyhli umieraniu.

Záver

Šengen je mŕtvy. Väčšina ľudí u nás súhlasila so vstupom do EÚ práve pre možnosť slobodného pohybu medzi európskymi krajinami.

Tento hlavný benefit členstva v EÚ práve padol. Oplatí sa nám teda naďalej zotrvávať v tomto novodobom žalári národov? Nenadišiel čas z tohto fašistického spolku vystúpiť a ísť si vlastnou cestou?

Zdroj: https://www.badatel.net/

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Slovanské Noviny

Recent Posts

Dianie v parlamente: Poslanci vo diskutovali o zmenách vo Fonde na podporu umenia

Poslanci Národnej rady (NR) SR sa v závere štvrtkového rokovania venovali novele zákona o Fonde…

2 hodiny ago

Kotlár dôkladne vyšetruje manažovanie pandémie: Teraz ide preveriť prevádzkovateľov MOM!

Splnomocnenec vlády SR pre preverenie procesu riadenia a manažovania zdrojov počas pandémie COVID-19 a poslanec…

2 hodiny ago

Hrnko odkazuje slovenským Maďarom: Ospravedlníte sa? Nebude pre vás ľahké, zrušiť Benešove dekréty, drágam

Kdesi prebehla informácia, že Forró úr tvrdil, že mu bolo sľúbené zrušenie Benešových dekrétov. Ja…

2 hodiny ago

Rusko sa stalo nielen mocenským, ale aj ideologickým protivníkom Západu

Zo zdrojov na internete som sa dozvedel, že Slováci sú ústretoví voči Rusku a jeho intervencii…

2 hodiny ago

Nekonečné zlyhania EÚ. Viktor Orbán kritizuje bruselskú podporu kyjevského režimu, jeho samovražedné klimatické politiky a imigráciu

"Ak sa ukáže, že vedenie je zlé, treba ho vymeniť. Je to také jednoduché." Maďarský…

2 hodiny ago

Izrael verzus Irán – spúšťač Armagedonu?

Izraelský minister vojny  Yoav Gallant svojim jednotkám povedal, že iránsky útok nebol úspešný; že z asi stovky…

2 hodiny ago