Názory

PLÁN – mRNA Technológia

V predchádzajúcich článkoch bol predstavený prvý plánovací nástroj a plánovaná  ́ ́druhá ́ ́ vlna. Dnes si predstavíme ďalší nástroj doby post-kapitalistickej.

mRNA Technológia.

Začneme v tomto článku úplne od konca. Nebudeme pracne vysvetľovať ako funguje, lebo to i tak vie len výrobca. My však vieme na základe výsledkov a dôsledkov nepriamo zistiť informácie ohľadom tejto technológie.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Budem ako vždy pracovať s oficiálnymi dokumentami a publikovanými vedeckými štúdiami. Pozrime sa na vakcínu s najlepším menom – od firmy Moderna.

Ešte minulý rok americký úrad, ktorých schvaľuje lieky a vakcíny (FDA), vypracoval schvaľovací dokument. Pripomínam, že ide stále len o kritické nasadenie, a štúdia ktorá by mala byť realizovaná na veľkej vzorke respondentov na účely permanentného schválenia v podstate teraz prebieha,len z veľkej vzorky sa stal masový experiment. V prípade Moderny experiment končí 27.10.2020 https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04470427?term=NCT04470427&draw=2&rank=1

V prípade Pfizer len pre informáciu štúdia končí 2.5.2023

https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04368728?term=NCT04368728&draw=2&rank=1

Samotný schvaľovací dokument je stále z nahliadnutiu na

https://www.fda.gov/media/144434/download https://www.fda.gov/media/144585/download

Poďme sa pozrieť na základné závery americkej FDA:

1. Vakcína poskytuje zníženie počtu pozitívnych a hospitalizácii. Ako ako aj iné lieky znižuje závažnosť priebehu. Inak povedané najskôr vymysleli čísla, ktoré následne týmto zrazu vedeli znížiť.

     V tomto bode pripomeniem očkovaciu propagandu bežiacu od začiatku roka:

– vakcíny znížia úmernosť

– vakcíny zastavia šírenie epidémie

– vakcíny nás oslobodia od obmedzení a lockdownov (vakcína je sloboda)

– vakcína ochráni tých rizikových

Paradox situácie je ten, že keď sa začalo očkovať, nahnali napr na trenčiansky štadión tisícky dôchodcov a nikto neriešil kto je rizikový, kto berie aké lieky, kto by mohol mať problém(o ktorých sa už vtedy vedelo) nič, len striekali a striekali. Ibaže dobrému analytiku sa hneď vynoria ďalšie otázky:

– koľko vlastne bolo v jednotlivých skupinách (klinické skúšky zahŕňali ca 15 000 respondentov ktorý dostali vakcínu covid a ca toľko isto ktorý dostali placebo vakcínu) PCR/RAR pozitívnych?

No čudujme sa, to sa vôbec nevie,pretože v ich štúdii je pozitívny len ten kto mal symptómy (za hlásenie i v placebo skupine boli trojciferné odmeny) a je PCR pozitívny zároveň.

V nasledujúcej tabuľke sú presné čísla o koľko hlásení symptómov bolo v placebo skupine viac. Na tomto bola vypočítaná účinnosť vakcíny mimochodom. Áno ešte raz, na motivovaných hláseniach symptómov a to 185 respondetov a na tomto základe (185 ľudí) sa teraz milióny očkujú.

– Ale POZOR. Máme v covid skupine menej ľudí, ktorý majú PCR test pozitívny. Ibaže, to či je respondent pozitívny o tom nerozhoduje žiadna vakcína, ale fakt či niekto v jeho okolí na jeho vstupné orgány zakašľal a ten dotyčný mal zároveň dané orgány otvorené. Len toto rozhoduje o tom, že budete mat v nose alebo ústach zbytky jadra víru (ktoré PCR test detekuje). V štúdii boli hlavne zamestnanci zdravotného sektora t.j. kolegovia s krotých niektorý dostali placebo a iní covid vakcínu. Čiže vírus naskákal práve ľudom do úst čo mali placebo injekciu, nejak záhadne (čo sa povedzme na jednej chodbe pohybovali okolo tých istých kolegov ktorý práve kašľali). ALEBO tu máme to čo medicína predtým nepoznala, čo vzniklo až mRNA očkovaním – asymtomatický prenášači. A teraz sa môžeme posunúť do dnešnej doby kedy práve títo môžu chodiť po dovolenkách bez testov a karantény a čo budú koncom leta tvrdiť politici? No predsa, že neočkovaný, ktorý boli 100x testovaný priniesli vírus s chorvátska (keď ich inde ani nevpustia). Od mora , kde sa mimochodom chodili liečiť respiračné ochorenia, zrazu je to konšpirácia.

2. V oboch skupinách bola štatisticky nerozdielna úmrtnosť!!!

   – výrobca samozrejme udáva,že žiadne z nich nesuvisia ani s placebo ani s covid vakcínou

– všetci vieme , že v prípade virózy je to presne naopak. Keď príde niekto s infarktom alebo dokonca po úraze do nemocnice a je pozitívny na covid ráta sa do covid úmrtí!!!

3. Teraz to podstatné, v covid skupine bolo signifikantne menej hospitalizácii.

  – zauimavé je jeden prípad samovraždy tesne po vakcinácii

– tak som sa pozrel na detaily ohľadom vyhodnotenia. Zistil som, že zo štúdie odstúpilo

signifikatne rozdielne viac ľudí na základe psychických problémov alebo na odporúčanie psychiatra! Takisto aj yrayu vidno, že v covid skupine odstupovali respondenti na základe nežiadúcich účinkov !! Títo odstúpený sú vyradený z analýz ako ukazuje tabuľka.

 4. Rizikové skupiny – to bolo jedno z očakávaní od vakcíny – ako vidno žiadne benefity

5. Úmrtnosť – čo bolo ďalším očakávaním – a zase žiadne benefity

6. Potlačenie šírenia virózy – ďalšie očakávanie – samozrejme zase nič.

   A to bolo v čase keď očkovacia propaganda bežala na plné obrátky – naši drahý politici, cez média šírili nič iné ako konšpirácie, keď ani samotný výrobca vakcíny nemá evidenciu o znížení úmrtnosti alebo prenášania.

7. ALE a teraz spozorniete, čo sa v propagande nehovorilo. A)

Vakcína spôsobila množstvo hospitalizácii na nežiadúce účinky ako ušetrila na covid hospitalizácie.

  Tu sa však pýtam:

Aký je potom ekonomický benefit pre štát?

A hlavne tieto hospitalizácie musia byť štatisticky zachované čo do percenta aj teraz keď sa masovo očkuje? Kto si teraz myslí , že tu nieje žiadne embargo na tieto informácie?

B)

Počty respondentov kde bola potrebná záchrana života v prípade systémových účinkov!!! Grad 4 je potrebná záchrana života- resuscitácia. Grad sú ťažké priebehy – hospitalizácie.

Ešte raz sa pýtam, niekto si myslí že nie je cenzúra na tieto informácie pri tomto masovom experimente?

    C)

Pokles protilátok a to razantný. Tabuľka ukazuje aj rozdiely v populácii,resp. Že starším rýchlejšie padajú a tak je jasné koho budú častejšie preočkovávať. GMT je priemerný počet protilátok voči S-proteínu v krvi (pozor aby protilátka sa víru postavila do cesty a tak získala čas pravej polícii ktorá vie s vírom aj bojovať MUSÍ BYŤ TAM KDE VÍRUS VNIKNE A TO V ÚSTACH A NOSE)

POZOR: tu si treba všimnúť, že v čase pred vakcináciou bolo protilátky nenulové a čím starší tým ich bolo viac t.j. ludia mali protilátky prirodzné resp. prirodzenú imunity,ale o tom bude jeden z nasledovných článkov.

V ďalšom článku budeme pokračovať v mRNA nástroji.

autor: Dr.QUANTUM

Slovanské Noviny

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Slovanské Noviny

Recent Posts

J. Staune: Skutečně špatný, podvodný produkt F-35. Rádoby neviditelný letoun, který ohrožuje… NATO

Stíhačka F-35 je největším vojenským leteckým programem na světě. Jeho celkové náklady se odhadují na…

15 minút ago

Stříleli američtí vojáci na civilisty? CNN odkrývá brutální pravdu o útoku v Kábulu

Americká CNN se dostala k exkluzivním záběrům z oblasti kábulského letiště v době teroristického útoku…

18 minút ago

Ľudstvo dosiahlo nový, veľmi smutný rekord. Globálne výdavky na zbrojenie dosiahli vlani 2 443 miliárd USD

Jedna z pravidelných informácii (fact sheet) TRENDS IN WORLD MILITARY EXPENDITURE, 2023 (Trendy vo vývoji…

20 minút ago

Jana Kunšteková. Zvěrstva hodná nacistů

Šéf OSN pro lidská práva je „zděšen“ zprávami o masových hrobech v nemocnicích v Gaze,…

21 minút ago

KTO CHCE BYŤ PLATENÝ SOROSOM?

„Chcete byť platení Sorosom? Chcete sa stať zahraničným agentom alebo agentkou? Teraz je vaša príležitosť!“Takouto…

30 minút ago

Responsible Statecraft: Rusko obchádzajúc západné sankcie mení štruktúru globálneho obchodu

Opustenie amerického dolára s prechodom na platby v národných menách a vytvorenie nových dopravných koridorov…

4 hodiny ago