Názory

Povinné očkovanie? – zopakujme si históriu a zákony!

Týmto len reagujem na rôzne úvahy a časté zmienky o „ďalšej fáze“ toho čo sa tu deje, momentálne to neviem nazvať. Možno odpíšem od iných blogerov. Ale zatiaľ sa chcem len vrátiť k veciam, ktoré som už raz napísal, a týkajú sa „povinného“ aj „očkovania“. Rozpitvem to trochu, aj s tým, že sa budem čiastočne opakovať.

Takže od akéhosi začiatku: Ten vírus, proti ktorému nás chcú očkovať, je vytvorený umele. Podľa najnovších informácií to bol pôvodne netopierí vírius, ktorého receptor – ACE2 – sa podarilo zmeniť tak, aby mohol preskočiť na človeka. Bol to čin cielený, podľa rôznych správ vykonaný  za spolupráce USA a Číny, financovaný USA, podľa novších vykonaný v USA, v Číne len vypustený na voľne žijúce netopiere, a úspešne preskočil na ľudí. Z dnešného hľadiska je to dosť jedno.

Motívom toho činu mohol byť podľa všetkého názor príslušnej skupiny ľudí, že ľudstvo sa premnožilo. Vírus teda mal byť nástrojom na korekciu. Bol teda vypustený na ľudstvo. Zároveň sa nejaká malá časť „ľudstva“ oddelila od zvyšku, a rozhodla sa riadiť „transformáciu ľudstva“ podľa starých scenárov oligarchov – smerom k akejsi atomizovanej nesvojprávnej spoločnosti, ktorej budú vládnuť niekoľkí oligarchovia – akísi Masters of the Universe. A – predstavte si – vyzerá to dnes tak, ako by tú realizáciu boli dostali na starosť existujúce vlády v jednotlivých krajinách.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Som si na 100% istý, že ani jedna súčasná vláda nemala vo volebnom programe posledných volieb  likvidáciu väčšej časti obyvateľstva svojej krajiny. S tým volebným programom by asi dnes neboli pri moci. Ale nepoznám ani žiadnu politickú stranu na svete, ktorá by bola takúto „operatívnu zmenu plánu“ vyhlásila. Napriek tomu savšak niečo také čiastočne odohráva.

Taktika operácie je pomerne jednoduchá. Vypustený vírus vyvoláva ochorenie zvané COVID-19. Hneď na začiatku sa pomerne rýchle ukázalo, že ochorenie sa dá „pomerne ľahko“ liečiť nasadením antivirotika (napríklad toho menom Ivermectin) a nejakého antibiotika (vyskúšaný a osvedčený Doxycyclin), plus viacero alternatívnych, napr. Kubánsky recept, Čínsky, …. Aj u nás na Slovensku máme lekárku, ktorá liečila týmto spôsobom množstvo pacientov na COVID  a ani jeden pacient jej nezomrel. V Indii bol uskutočnený masový  pokus  – dva štáty postupovali dvomi odlišnými  taktikami – jeden očkovaním a druhý vyššie popísaným liečením. Vyššie popísané liečenie sa ukázalo byť úplne zdrvujúco lepšie. Tento pokus bol odsledovaný  aj WHO. Predstavte si, že napriek tomu pri súčasnej vlne pandémie v Európe – a u nás – opäť dosť ľudí zomiera. Samozrejme  že všade existuje zraniteľná časť obyvateľstva, ale opäť mám pocit, že je tu nejaká mafia, ktorá je proti liečeniu, za „všeobecnú vakcináciu“, a tie úmrtia potrebuje na zastrašovanie obyvateľstva.

Pri „prvej vlne“ to bolo jednoznačné. V tej epizóde sme mali najväčšiu úmrtnosť na počet obyvateľov na svete, a vyzeralo to, akoby bolo bývalo nasadzovanie uvedeného postupu liečenia zakázané (dokonca sa Ivermectin habal na hranici). Ako je možné, že sa tento „víťazný výsledok“ nevyšetruje? A zopakujme si, že popri tom sme tlačení do vakcinácie. Tak sa pozrime na doterajšie výsledky vysoko vakcinovaných krajín,

Sú to najmä Izrael, Gibraltár, Veľká Británia, Malta, Singapúr, a ďalšie. Jednoznačne, po dosiahnutí určitého percenta zaočkovanosti, niekde nad 55%, vznikajú v týchto krajinách epidémie ochorenia COVID , s ťažkým  priebehom s potrebou hospitalizácie, a to najmä medzi zaočkovanými.

A v našej krajine – kedysi s dobrou úrovňou nemocníc a lekárskej starostlivosti – sme sa prudko skĺzli na posledné miesto na svete. Dokonca to má charakteristiku ideológie – konkrétne vakcinačnej. Má to ale aj teoretickú možnosť korupcie – pharma firmy  na vakcinácii prudko a obrovsky  zbohatli, a zrejme v tom hodlajú pokračovať.  Aj dosť veľká investícia vo forme  úplatkov sa im vráti rýchle. Treba len nájsť správne osoby, ktoré zabazpečia že sa nebude poriadne liečiť a bude sa tlačiť do vakcinácie. A presne tak sa javí  celá reťaz od WHO, cez EMA,  a ďalej(?).

No a na záver, samozrejme, moja obľúbená téma. Povinné očkovanie? Očkovanie  ktoré u nás momentálne prebieha je protizákonné. Porušuje dva nadnárodné zákony. Prvý predstavuje Oviedska Konvencia, ktorá zakazuje používanie vakcíny  fungujúcej na tej úrovni organizmu, t.j. mRNA  a Sproteíny.  Druhý zákon je Norimberský Kódex, ktorý zakazuje pokusy na ľuďoch. Keďže vakcíny  stále nie sú schválené  kompletným procesom, ich nasadenie predstavuje z právneho hľadiska pokusy na ľuďoch, a to v masovom  meradle. A ak sa ako súhlas pacienta používa to čo som našiel z nejakej očkovacej stránky na internete, tak dúfam, že niekto čo podpísal súhlas bude žalovať (resp. pozostalí). Tam sa varuje nie pred možnými následkami, ale len pred náznakmi ich prípadných prejavov.  A – ako sa môže nariadiť násobne  protizákonné očkovanie za povinné

Ivan Hečko/ Slovanské Noviny

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Ivan Hečko

Recent Posts

Patogén ako prostriedok ziskov

Nasledujúci článok prekladám, pretože považujem znepokojenie autorky za oprávnené, po skúsenosti s poslednou „pandémiou“. Teda…

1 hodinu ago

Íránské střely a Praha

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán svůj…

2 hodiny ago

Mediálni lúzri Západu sú platení liberálnymi sprisahancami sveta

Ich konanie, rétorika, vyjadrenia sú toho dôkazom. Podobne ako na Slovensku. Títo lúzri popierajú princípy…

3 hodiny ago

VIDEO: Plukovník Macgregor- Ukrajinci se hromadně vzdávají a odmítají bojovat

Plukovník Douglas Macgregor ve vysílání Judging Freedom v komentáři k situaci na Ukrajině hovořil o…

3 hodiny ago

K záplavám si Emiráty prispěly sami: „Očkovaly“ oblaka. Čech ze zatopené Dubaje: Jedl jsem burger a najednou měl nohy ve vodě…

Spojené arabské emiráty (SAE) zasáhl liják biblických rozměrů. Silnice se změnily v řeky, vyprahlá poušť…

3 hodiny ago