Názory

Priame dôkazy toxicity mRNA vakcín

Konečne vidíme výsledky zvieracej štúdií vplyvu mRNA vakcíny na báze LNP (lipid nano particle – tukové nanočastice) na stav myší. A to je väčšina západného sveta už vo väčšine preočkovaná.

O akú štúdiu sa jedná?

Intravenous Injection of Coronavirus Disease 2019 (COVID-19) mRNA Vaccine Can Induce Acute Myopericarditis in Mouse Model

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

https://academic.oup.com/cid/advance-article/doi/10.1093/cid/ciab707/6353927

Štúdia porovnávala podanie mRNA vakcíny dvoma spôsobmi. IM – do svalu. IV – do žily.

Podanie vnútrožilovo:

1. ´´Intravenous SARS-CoV-2 mRNA Vaccine Administration Induced Grossly Visible Pathology in Heart´´

Vnútrožilové podanie mRNA vakcíny spôsobuje viditeľné patologické poškodenie srdca zhrnuté v tab.1. Obrazne viditeľné biele škvrny.

Zhrnutím: nánosy kalcia v perikardiánych tkanivách, zápaly na úrovni perikardu a myokardu, nekróza srdca.

Čo je veľmi podstatné, zápaly sú spôsobené prítomnosťou Spike proteínov (a mRNA) v tkanivách srdca a následným útokom imunitných buniek na tieto ´´vírom napadnuté´´ bunky. S proteín ktoré tieto tkanivá z mRNA vytvorili je telu nevlastný a tak patričné imunitné bunky útočia, spôsobujú tým zápaly a ničenie srdcového tkaniva (degenerácia, apoptóza a nekróza).

2. Druhým zasiahnutým orgánom je pečeň (viď tab.1.) kde je 100percentná (u všetkých jedincov) degenerácia buniek pečene.

3. Po druhej dávke vidíme 100percentnú nekrózu a degeneráciu buniek myokardu t.j. u všetkých testovaných myší po 2 dňoch po podaní injekcie. Takisto vidíme u všetkých prítomnosť imunitných buniek, čiže zápal.

4. Záver poukazuje na vývoj akútnej myoperikarditídy (u všetkych)!

Podanie do svalu:

1. Štúdia poukazuje že v IM skupine je podstatne menej prípadov apoptózy (zničenia) buniek srdca

2. Spike proteíny a teda aj zápaly spôsobené imunitnými bunkami sú prítomné taktiež (u všetkých jedincov).

3. Záverom zmeny na úrovni myokardu nie sú až na úrovni ako v prípade podania vnútrožilového (mierne degeneratívne , miesto myoperikarditídy).

Tab.1. Porovnáva toxické účinky mRNA vakcín vnútrožilovo a do svalu.

Teraz treba spozornieť!

Obe firmy Pfizer ako i Moderna deklarujú nutnosť použitia ich vakcín iba IM -do svalu. Čiže oni vedia a vedeli čo spôsobuje vnútrožilové podanie.

Ibaže pri vakcinácií do ramena, svaly obsahujú i žily!

Čiže ide o šťastie resp. nešťastie ako je podaná vakcína, či sa pri vakcinácií dostalo rovno do žily alebo žiliek, ktoré zasiahla ´´okrajovo´´.

Súčasné stanoviská CDC a WHO už neodporúčajú dávať pozor pri vakcinácií, keď sa objaví pri vakcinácií krv v ´´ampulke´´ (aby sa vrátila späť). A vrcholom je odpoveď CDC na túto štúdiu s tým, že v svaloch je málo žíl. Tunak je vidno o čo tu vlastne ide! Súčastné odporúčania sú aby sa minimalizovala bolesť, nie aby sa dávalo pozor na prítomnosť krvi.

Zaujímavé je, že Pfizer uskutočnil pred-štúdiu ich vakcíny na potkanoch.

https://carterheavyindustries.files.wordpress.com/2021/06/pfizer-mrna-goes-to-ovaries.pdf

Kde nie je vôbec vidno, efektu vakcíny na srdce. Ale hormonálne orgány ako nadobličky, slezina, štítna žľaza a hlavne vaječníky boli podstatne zasiahnuté (okrem pečene, tá bola i v tejto štúdií zasiahnutá) a prítomnosť mRNA s časom rástla (akumulácia/hromadenie v hormonálnych orgánoch z miesta vpichu) . A ešte zaujímavejšie je, že sa vôbec ´´neunúvali´´ testovať podanie ich vakcíny vnútrožilovo (som presvedčený, že pri klinických štúdiách na ktorých základe sa vakcína schvaľovala sa určite na spôsob podávania dbalo).

Dôležitá je aj súvislosť medzi auto-imúnnymi hepatitídami a mRNA Covid vakcínou.

Zaujímavý je aj fakt, že čím menšie sú nanolipidné vektory, tým sa jednoduchšie dostanú do tkanív srdca (pod 100 nm sú doslova nasávané ako špongiou), miesto svalových buniek.

Podľa autorov štúdie sú mRNA vakcíny bezpečné, ale nedokážu vylúčiť možnosť vzniku myoperikarditídy u jedincov ktorý ´´netolerujú´´ už len prienik minimálneho množstva mRNA do krvného obehu.

Úplne na koniec udávam štúdiu, ktorej záver je fatálny.

https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2021.03.04.430128v2

Pri podaní mRNA na platforme LNP orálne, nastáva okamžitá zápalová odpoveď v pľúcach s vysokou úrovňou úmrtnosti!

Čiže na fľaštičkách by mali byt patričné označenia, ako pri iných silne jedovatých produktoch.

Dr.QUANTUM

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Dr Quantum

Recent Posts

VIDEO: Páchatelia teroristického útoku v Moskve dostali podľa Sledkomu peniaze z Ukrajiny. Zločin mali spáchať nadrogovaní.

Osobu podozrivú z financovania podozrivých už Rusko zadržalo. Američania mali zatajiť niektoré spravodajské informácie, že…

2 hodiny ago

Ukrajina omylom oznámila, že mohla byť zapojená do teroristického útoku v Moskve

Alexej Arestovyč, bývalý poradca kancelárie ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského, keď hovoril o teroristickom útoku v…

3 hodiny ago

Západ navrhol zmrazenie konfliktu na Ukrajine

Už tento rok sa ozbrojený konflikt na Ukrajine môže zmeniť na „vojnu o pozície“, okrem…

3 hodiny ago

Reuters: Odchod z Ruska stál západné spoločnosti 107 miliárd dolárov

Exodus korporácií z Ruska po začiatku špeciálnej vojenskej operácie vyšiel zahraničné spoločnosti na viac ako…

3 hodiny ago

Francúzsko: Zákaz zmien pohlavia pred 18. rokom veku

Prekvapili. Vo Francúzsku bude od leta zákonom pravdepodobne zakázaná zmena pohlavia až do dosiahnutia plnoletosti.…

3 hodiny ago