domovina

PSN o povinnom očkovaní vojakov: Vojak nie je poddaný ministra Naďa!

Predsedníctvo politickej strany Práca slovenského národa (PSN) odkazuje ministrovi obrany jasné stanovisko. Vojak nie je poddaný ani sluha či najatý žoldnier viazaný peniazmi na ministra Naďa, píšeportál extraplus.sk.

„Vojak sa prísahou zaviazal s nasadením svojho života brániť slobodu, nezávislosť, zvrchovanosť, územnú celistvosť Slovenskej republiky a nedotknuteľnosť jej hraníc. Politik, ktorý namiesto riešenia starých spoločenských problémov vyvoláva nové, je maniak slúžiaci zlu,“ vyjadrila sa strana PSN.

Vyjadrujú rozhorčenie

Mimoparlamentná strana vyjadruje hlboké pohoršenie nad stanoviskom ministra obrany Jaroslava Naďa, usilujúceho sa o pokus nanútiť vojakom Slovenskej republiky proti ich vôli očkovanie proti COVID-19 pochybného významu.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Podľa predsedníctva strany sa minister obrany „schováva, uprednostňuje zahraničné názory a stavy nad zdravie a slobodu názoru vojaka Slovenskej republiky“. Zároveň pripomína, že politik, ktorý namiesto riešenia starých spoločenských problémov vyvoláva nové, je maniak slúžiaci zlu.

Vojak nie je sluha!

„Pripomíname! Vojak nie je poddaný ani sluha či najatý žoldnier viazaný peniazmi na ministra Naďa. Pripomíname! Vojak Ozbrojených síl Slovenskej republiky je občan Slovenskej republiky. Pripomíname! Vojak sa prísahou zaviazal s nasadením svojho života brániť slobodu, nezávislosť, zvrchovanosť, územnú celistvosť Slovenskej republiky a nedotknuteľnosť jej hraníc,“ upozorňuje strana ministra o čo vlastne v ozbrojených zložkách ide.

Výzva aj pre prezidentku

Strana sa odhodlala vyzvať Naďa, aby zverejnil, akou prísahou je vlastne viazaný. Zároveň žiada prezidentku, aby z titulu hlavného veliteľa Ozbrojených síl Slovenskej republiky chránila svojich podriadených pred kontraproduktívnou svojvôľou a neprístojnou aroganciou ministra obrany.

„Žiadame Národnú radu Slovenskej republiky, aby podľa Čl. 116 (1) brala na zodpovednosť konanie ministra obrany ohrozujúceho bezpečnosť Slovenskej republiky,“ uzavrela strana svoje stanovisko.

hlavný denník

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Slovanské Noviny

Recent Posts

Pepe Escobar: Jak se íránská „strategická trpělivost“ změnila na vážné odstrašování

Souhlas s izraelskými akcemi na Blízkém východě, které jsou jádrem politiky Washingtonu, se v mnoha…

23 minút ago

Vlna žalôb proti šéfke Európskej komisie von der Leyenovej

Predsedníčka Európskej komisie Ursula von der Leyenová (CDU) už počas svojej politickej kariéry čelila viacerým…

25 minút ago

VIDEO: Premiér Fiala přiznal, že jednal s šéfem CIA přímo v jeho sídle v Langley a po boku měl všechny 3 šéfy českých rozvědek.

Česká strana má strach z výsledku Evropských voleb a i z těch v České republice.…

26 minút ago

VIDEO: Alžírsky exminister financií vysvetlil, ako nákupy plynu a ropy za petrodoláre pomáhajú likvidovať národnú suverenitu iných štátov

Bývalý minister financií Alžírskej demokratickej a ľudovej republiky Ali Benoari priblížil, ako funguje petrodolár. Jednotlivé…

29 minút ago