vedomosť

PSYCHIATER DR. PETER BREGGIN ODHAĽUJE, AKO SA ŠÍRENIE STRACHU Z PANDÉMIE ZNEUŽÍVA PROTI ĽUĎOM

Psychiater Dr. Peter Breggin napísal viac než tucet kníh o psychiatrii a farmaceutickom priemysle, ktoré sa neskôr stali bestsellermi. Často o ňom hovoria ako o „svedomí psychiatrie“, pretože dokázal úspešne reformovať psychiatrické povolanie, zrušiac lobotómie a ďalšie škodlivé experimentálne operácie mozgu.

V tomto roku sa zameral na ochorenie COVID-19 a obavy, ktoré sa s ním spájajú, čo je téma tohto interview. Začal tiež skúmať minulosť Dr. Anthonyho Fauciho, ktorý je tvárou pracovnej skupiny Bieleho domu pre koronavírus, pričom toho zistil viac, než predpokladal.

 „Vyzeral jednoducho ako ten láskavý pán, dokým som nezačal načúvať tomu, čo hovorí a neprizrel sa tomu, čo robí,“ hovorí Breggin.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

„Začiatkom apríla mi Ginger [moja manželka] priniesla tento vedecký článok a povedala: ´Miláčik, toto sa zdá byť nemožné, je to vymyslené, alebo niečo také.´

Išlo o článok z roku 2015 od veľkého tímu zo Severnej Karolíny, vedeného Ralphom Baricom. Tento článok hovorí o vytváraní koronavírusu, ktorý bude hybnou silou novej epidémie. Hovoria o tom. Dokonca to uskutočnili – a je to koronavírus SARS.

Je to vírus, ktorý bude infikovať pľúca a pochádza od netopierov… A oni ho preverujú a zisťujú, že bude infikovať epitel ľudských pľúc. Dávajú ho myšiam a staršie myši veľmi chorejú a tie, ktoré sú ohrozené, hynú.

Znie to… ako prekurzor SARS-CoV-2. Mimochodom, skúšali naň dokonca aj vyrobiť vakcínu a neuspeli. A ja si hovorím, ´Môj ty Bože, čo sa to tu deje?´ A potom pozriem na zoznam mien všetkých týchto autorov. Sú tam dve čínske mená… a uvádzajú o sebe, že sú z Wuchanského inštitútu virológie.

A potom pozriem, kto to financuje. Nuž, financuje to Čína. A financuje to Fauci z Národného inštitútu alergických a infekčných chorôb. 

Hovorím si, ´Panebože, my dávame Číňanom biomedicínsku zbraň´… Ukazuje sa, že tí dvaja čínski autori sú veľmi vysoko postavení Číňania v tomto, v podstate, vojenskom laboratóriu. Wuchanský inštitút nie je nič iné ako čínska armáda.“

Aká je Fauciho rola v biologickom útoku na svet?

Bregging tvrdí, že dokázal získať informácie od niekoho z blízkeho okolia prezidenta Trumpa a tri dni po podelení sa o toto zistenie prezident zrušil výskumnú spoluprácu USA a Číny, zameranú na výskum získania koronavírusu s novými funciami.

Fauci sa však rýchlo ujal amerických výskumných snáh a v októbri 2020 pridal ďalšie financovanie. Niečo z neho určite naďalej končí v Číne, hovorí Breggin, a to prostredníctvom organizácie EcoHealth Alliance, ktorá celé roky zadávala v subdodávke výskumnú prácu Wuchanskému inštitútu. Ďalšie peniaze dal Fauci aj Texaskej univerzite.

Breggin vysvetľuje:

 „V Galvestone je laboratórium 4. stupňa biologickej bezpečnosti, ktoré môže pracovať s tými najnebezpečnejšími vírusmi. 

Nie je to v tom žiadna veľká mágia, musíte použiť nejaké vyhľadávače, ako napríklad DuckDuckGo. Ja som doň zadal ´Čína´ a ´Galvestonský inštitút´ a dostal som… tlačové vyhlásenie… chváliace sa ich vzťahmi s Wuchanským inštitútom, pracujúcim na vírusoch.

A tak nečudo, že im posiela peniaze. Začal som sa v tom vŕtať hlbšie a narazil som na list ministerstva školstva Texaskej univerzite, v ktorom sa píše, že nie sú naklonení ich vzťahom s Čínou a Komnunistickou stranou a konkrétne zo strany inštitútu v Galvestone.

A tak pozerám na túto sieť vzťahov s Čínou. Uvádzajú ich všetky. Máme o tom teraz aj blog. A ja som si uvedomil, že Fauciho nič nezastaví. Absolútne nič. Bude vo svojom útoku na svet pokračovať. A Fauci vedel, že Wuchanský inštitút nie je bezpečný.“

Breggin sa trochu vŕta v histórii, ktorá pomáha vysvetliť, čo sa deje.

V roku 2014 volal vtedajší prezident Obama po zavedení moratória na výskum zvýšenia účinnosti (teda, ako dosiahnuť, aby sa z neškodných vírusov stali smrteľné) v USA. Nezmienil sa však o spolupráci s Komunistickou stranou Číny.

Aby obišiel Obamovo moratórium, zadal Fauci formou outsourcingu výskum zvýšenia účinnosti Wuchanskému inštitútu.

Na základe dôkazov, ktoré Breggin podrobne uvádza v nedávnej správe „Fauciho záludné spojenia s Čínou a technokratmi“, sa zdá, že Fauci hrá v globálnom uchopení moci technokratov dôležitú rolu.

Technokracia je ekonomický systém, v ktorom svetu vládnu nie demokraticky zvolení politici, ale technokrati – konglomerát ultrabohatých elít, vedcov a technikov, ktorých cieľom je s využitím technológie riadiť svetovú populáciu a alokáciu zdrojov. Čiže novodobý fašizmus.

Strach je nástroj tyranov

Breggina požiadali, aby vystúpil ako odborník na medicínske právo v súdnom procese na zastavenie nekončiaceho sa výnosu o núdzovom stave, vydanom guvernérom štátu Ohio.

Vo svojom vystúpení pred súdom Breggin podrobne vysvetlil, prečo nefungujú lockdowny a aké škody spôsobujú obyvateľtvu. Tento súdny proces tiež podnietil ďalšie projekty proti lockdowvnom po celých USA.

Je dôležité uvedomiť si, že hlavným nástrojom, ktorý umožňuje miestnym a štátnym lídrom zavádzať neústavné opatrenia, ako sú všeobecné nosenie tvárových rúšok, zatváranie podnikov a drastické nariadenia na zotrvávanie vo svojich domovoch, je strach.

Keď ľudia nie sú vystrašení, nebudú s takými výnosmi, oberajúcimi ich o slobodu, súhlasiť. Je to známy fakt a, ako uviedol Breggin, existuje celý rad výskumu o tom, ako desiť ľudí, známy pod označením „pôsobenie strachu“.

 „Ten konkrétny článok, ktorý sme spolu [Ginger a ja] čítali, názorne ukázal niekoľko bodov. 

Hovori, poprvé, že ak chcete zaviesť svoje opatrenia verejného zdravotníctva, musíte najskôr  nielen vytvoriť niečo, čoho sa ľudia boja, ale musíte aj dosiahnuť, aby to vnímali osobne, musíte ich prinútiť, aby sa báli osobne oni.

Potom im musíte dať niečo, čo môžu okamžite robiť, aby začali spolupracovať s vašimi plánmi. Poznáme veľa takých príkladov. Vecami, ktoré majú robiť okamžite sú: Nevychádzajte z domov; noste rúško; dodržujte odstup 2 metrov; začnite zatvárať podniky a tak ďalej. Neposielajte svoje deti do školy, atď., atď….

Prinútilo ma to hlbšie sa prizrieť celej otázke verejného zdravotníctva. A to je, bohužiaľ, v podstate totalitným modelom. 

Nenastoľuje problémy vedľajších škôd, nenastoľuje problémy Listiny práv, ústavy, slobody, práva ľudí nezomrieť v posteli, americkej tradície prijímania rozhodnutí jednotlivcami a ich komunitami.

Žiadny taký koncept tam nie je. Začína predpokladom toho, čo za pravdivé pokladajú predstavitelia verejného zdravotníctva a čo musí byť aplikované bez ohľadu na kontext. A vidíme sa to diať aj globálne.

Je jedno, či pracujete v Afrike alebo v komunistickej Číne, v severnom Vietname alebo v Amerike, sú to princípy, sú predovšetkým o politike. Je to dosť ohromujúce. Takže, sa verejné zdravotníctvo stalo niečím, čo je dokonale využiteľné extrémnou totalitou…

Na vrchole sú nesmierne bohatí a vplyvní ľudia a organizácie. Vidím to ako svojím spôsobom spolupracujúcu, no súperiacu skupinu, ktorá uvítala komunistickú Čínu, ukazujúcu, ako málo sa títo ľudia – ako sú Fauci, Svetová banka a naše vlády v západnom svete – trápia čímkoľvek okrem majetkov a moci.

Akonáhle v tomto kruhu privítali komunistickú Čínu, stala sa táto spolu s týmito svetovými predátormi veľmi veľkým hráčom a nechávajú sa vzájomne na pokoji. Až do príchodu Trumpa sa žiadna veľká postava nepostavila a nepovedala: ´Nie, nie, vraciame sa späť [k tomu, ako to bolo predtým]´.“

Psychológia naučenej bezmocnosti

Strach je pre jednotlivcov nepochybne jednou z najsilnejších motivačných emócií a vôbec najúčinnejším zásahom, schopným mať pod kontrolou celú populáciu. Rozhodne je ťažké nevšimnúť si, že sa na ovládanie más počas pandémie ochorenia COVID-19 využíva strach.

Keď do tej zmesi pridáte zmätok, môžete človeka doviesť od strachu až k úzkosti – do stavu zmätku, kedy už neviete logicky premýšľať.

Vlády majú teraz prístup k neuveriteľne sofistikovaným technológiám, ako sú umelá inteligencia a strojové učenie, ktoré na presadzovanie tejto propagandy strachu naplno využívajú.

Konečným cieľom je dotlačiť nás do stavu bezmocnosti, aby mohli prísť a „zachrániť“ nás. Breggin skúma naučenú bezmocnosť a jej prostriedky už celé roky.

 „Pri narodení sme v podstate bezmocní. Jediné, čo vieme urobiť pre to, aby sa o nás postarali, je dať najavo bolesť, vieme plakať, vieme sa vrtieť, vieme vyjadriť utrepnie. 

Nemáme však žiadnu inú schopnosť prevziať kontrolu nad prostredím, než nádejať sa, že prilákame našich opatrovateľov, aby nás vzali do náručia, našli tŕň v boku či podobne. A to zostáva aspektom ľudstva. Nikdy nás neopúšťa. 

Každý z nás môže byť v istom bode donútený cítiť sa znova bezmocne. A keď sme bezmocní, stávame sa takými ako nemluvňa. 

V podstate máme pocit, že musíme byť zachraňovaní. Utiekame sa k iným ľuďom, utiekame sa k drogám, alkoholu, utiekame sa k autoritárskym režimom, utiekame sa k všemožným lídrom.“

Od strachu k úzkosti a potom k zúfalstvu

Ako vysvetlil Breggin, keď do tejto zmesi pridáte zmätok, dokážete priviesť jednotlivca od strachu k úzkosti, do stavu chaosu, v ktorom už nedokážete jasne premýšľať.

Jedným z typických príznakov záchvatu paniky či úzkosti je strata schopnosti premýšľať. Stávate sa bezmocní a zmätení. Nakoniec sa vás zmocní zúfalstvo a v tomto bode sú ľudia ochotní spraviť takmer čokoľvek, aby dosiahli úľavu.

 „Takže toto, ľudia, je pavučina strachu,“ hovorí Breggin.

„Celé je to o tom, aby nás vydesili, aby nás zmiatli, prinútili cítiť sa bezmocne. Nedávno som napísal kapitolu, ktorá to možno vyjadruje, v knihe o 85 rokoch môjho prizerania sa strachu, lebo som žil počas 2. svetovej vojny. 

Ako štvor- či päťročný som chodil na pláž a nachádzal zvyšky záchranných člnov našich námorníkov tam, kde sa potopili. 

Báli sme sa bomb nazývaných trhavé, zo strachu pred nimi sme sa ukrývali pod stolami a stoličkami a čímkoľvek, čo sme našli v školských laviciach. 

Prežil som si hrôzy obrny [epidémie]. Dva dni nato, čo som s ním zápasil, zomrel môj najlepší priateľ. Viem, čo je strach, čo sú epidémie… vojna vo Vietname… 11. september.

A nikdy, až do objavenia sa Fauciho, som nevdiel lídrov, ktorí by hovorili ´Bojte sa´. Nemohol som tomu uveriť, keď našli poznámku, ktorú potajme povedal Trump, že chce ľudí upokojiť a nie vydesiť. To bola jeho údajná ničomnosť – že nechce vydesiť ľudí.

Práve to robil Roosevelt, práve to robil každý jeden človek vo veľkých chvíľach krízy – hovorili ´Nebojme sa´, lebo všetci vieme, že krajina, ktorá sa nebojí a koná čo možno najviac svojej obvyklej činnosti, je tá najsilnejšia možná.

To je princíp skutočného verejného zdravotníctva – že najlepšie si počíname vtedy, keď žijeme normálny život, bez strachu a máme ideály a ciele ako sú voľnosť a sloboda, o ktoré sa môžeme usilovať.“ 

Biológia strachu

Takže, čo sa vlastne deje vo vašom tele, keď zažívate strach? Čo je dôležité, „celkom doslovne nám rozhádže mozog,“ hovorí Breggins.

Dobrou správou je, že máte moc svoju myseľ kontrolovať a upokojiť sa. Zlou správou je, že si nemyslíte, že nad svojou mysľou máte nejakú kontrolu.

 „Zmocňuje sa nás úzkosť, ohlupuje nás, núti nás zúfalo túžiť po tom, aby sa toho niekto ujal. 

V skutočnosti však potrebujete, aby vám niekto povedal, že sa nemáte čoho báť, že úzkosť vás nezabije. Potrebujete niekoho, kto vás upokojí a povie, že všetko bude v poriadku, že sa nemusíte cítiť bezmocne.

Od Bidena a Fauciho však dostávame presne opačný odkaz… Farmaceutický priemysel a tí veľmi bohatí tento strach potrebujú, lebo na ňom zarábajú… pripravujúc všetky tie lieky a vakcíny.“

Protijedmi na korupciu sú rozum, láska a sloboda

Uvedomenie si hĺbky vedeckej skorumpovanosti bolo čiastočne dôvodom, prečo sa Breggin so svojou ženou Ginger pustili do tohto úplne nového odboru pátrania.

 „Vedeli sme, že máme skúsenosti z výskumu a z vedy. A mám toľko vydaných kníh a vedeckých článkov, že zrejme nikto nemôže pochybovať o tom, že som výskumník a vedec,“ hovorí.

„Bolo také šokujúce vidieť tú mieru skorumpovanosti. Vlastne som si predstavoval, že stojím pred Bohom a vysvetľujem mu, prečom som nič neurobil. Neprebiehalo to veľmi dobre. Podľa mňa je pri pohľade na všetku túto korupciu najlepším protijedom v prvom rade vedieť, že svet bol skorumpovaný vždy…

Potrebujeme sa preto naučiť zachovať si nedotknutú svoju slobodnú vôľu a potrebujeme milovať. Potrebujeme rozum a lásku. 

Dokážeme logicky myslieť, dokážeme milovať a rešpektovať slobodu iných ľudí. Pre mňa sú to tri kľúčové slová v živote: rozum, láska a sloboda… Ak chcete vyhrať nad svojou bezmocnosťou [a sebou], používajte rozum.“

Čo je v stávke

Ďalšími stratégiami, ktoré môžu byť nápomocné, sú vzdelávanie a podpora iných. Zisťujte si veci sami a o zistené sa potom deľte s ostatnými. Cesta z bezmocnosti vedie cez službu iným, keď nejakým spôsobom prispievate.

Ako uvádza Breggin:

 „V tomto bode sa potrebujeme pripútať a napriek tomuto všetkému sa skutočne vidieť ako príklad úspechu a šíriť to tak ďaleko a široko, ako vieme… Nikto nám nesľúbil ľahký život. Život je ťažký. Práve teraz pokladám za to najdôležitejšie nie vírus, ale záchranu slobody.

Jedna z vecí, ktoré chcem povedať „progresívnym“ ľuďom – a po značnú časť svojho života som bol veľmi progresívny – väšina z vás ste idealisti, väčšina z vás by rada videla polepšenie ľudstva. To však nie je to, čo sa práve vo svete deje…

Nie je to o bytí konzervatívnym, ani o bytí progresívnym. Máme do činenia s medzinárodnými predátormi, ktorí rovnako radi spolupracujú s Iránom, Severnou Kóreou, Vietnamom alebo Čínou. Zaujíma ich len bohatstvo a moc. 

V skutočnosti nie sú nijako hlboko oddaní progresivizmu ani kapitalizmu. A… nemajú ani najmenší záujem o slobodné podnikanie. 

Bill Gates nie je postavou slobodného podnikania.

Toto si musíte ujasniť. Títo ľudia nie sú za slobodu. Celé toto vplyvné medzinárodné hnutie, ktoré ja nazývam predátorskí globalisti, je motivované majetkom a mocou. Dosiahli vrcholky moci, ktorá je vždy korumpujúca.

Bill Gates má vo svojej správnej rade troch ľudí: seba, svoju ženu a Warrena Buffetta – 2. a 4. najbohatšieho človeka na svete. To je nepredstaviteľná moc. Jediné, čo podporujú, je moc a bohatstvo. Bohatstvo je cesta k moci a na tú využívajú technokratov.“

Záver

Súhlasím s Bregginom, že práve teraz je najdôležitejšie uvedomiť si, že čelíme kritickej výzve našej spoločnosti, našej kultúre, ktorej sa musíme postaviť čelom. Musíme čo najviac pomáhať našim blížnym informáciami, vedomosťami, ktoré im nehovoria mainstreamové médiá.

Tie sú v skutočnosti významnou časťou problému, pretože sú využívané ako nástroj implementácie agendy technokratov.

Z tohto dôvodu sa stáva nevyhnutné vyhľadávať iné zdroje informácií, z ktorých väčšina začína byť čoraz viac cenzúrovaná a ťažšie dohľadateľná.

Zdroj: https://www.badatel.net/ cz24news

PODPORTE nezávislé médium.

Všetok obsah na tejto stránke je bezplatný. Vaša podpora bude použitá na rozvoj a propagáciu stránky, aby sa o nej dozvedelo čo najviac ľudí. 

Aj malá čiastka dostatočne pomôže.

https://slovanskenoviny.sk/chcete-podporit-tvorbu-slovanskych-novin/

ďakujeme

Vyhlásenie: 

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedné za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu zna redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Slovanské Noviny

Recent Posts

Vasilij Nebenzja: Ukrajina podniká sústavné útoky na Záporožskú jadrovú elektráreň

Stály predstaviteľ Ruska Vasilij Nebenzja na zasadnutí Bezpečnostnej rady OSN k situácii okolo Záporožskej jadrovej…

5 minút ago

Rzeczpospolita: Ukrajinská obrana pod tlakom Ruska praská

Zelenskij aj veliteľ Ozbrojených síl Ukrajiny Syrskij priznávajú, že situácia na fronte je čoraz ťažšia.…

8 minút ago

Bloomberg: Rusko láme rekordy vo vývoze ropy

V druhom aprílovom týždni vzrástol vývoz ruskej ropy po mori na najvyššiu úroveň za 11…

14 minút ago

VIDEO: Rusko zničilo dôležitú elektráreň dodávajúcu elektrinu do Kyjeva.

Zelenskyj sa sťažuje na prázdny arzenál rakiet určených na odrazenie sústavných ruských útokov zameraných na…

34 minút ago

VIDEO: Fico s Blanárom informovali o plánoch realizovať v rezorte diplomacie suverénnu zahraničnú politiku Slovenska.

V duchu zahraničnej politiky orientovanej na všetky štyri svetovej strany bude naša vlasť upevňovať spojenectvá…

38 minút ago

VIDEO: Blaha o účasti v televíznej debate RTVS moderovanej progresívno-liberálnou politickou aktivistkou Jančkárovou

O eskalácii napätia v našej spoločnosti, o zasahovaní nadnárodných korporácií do slovenskej politiky, o žalostnej…

4 hodiny ago