Názory

Rusi len potvrdili, aká je naša vláda sp. .tá

To čo sa deje v súčasnosti na Slovensku je čistý chaos, teror a smiech cez slzy. Tak nekompetentnú a amatérsku vládu, ktorá ide cez mŕtvoly a to doslova a do písmena, sme nemali. Matovič, ktorý mení Zakarpastkú Rus za Sputnik, Korčok, ktorému USTrčia z každého otvoru podobne ako Sulíkovi a Remišovej.

Im mŕtvi nevadia, ak by náhodou mohli prežiť na základe ruských liekov či vakcín. Toto ešte je len morálne dno súčasnej vlády. Poslanec Oľajna rokuje poza chrbát o zákone o dvojitom občianstve. Šulino sa už vidí premiérom a Remiška vraj donútila Rusov o požiadanie registrácie Sputnika V. No a ešte Matelko poďakuje Maďarom za pomoc pri získavaní Sputnika V, pretože EÚ je absolútne bezzubá. Ľudia zomierajú, ale stále sa chodíme špajchľovať, lebo neskutočný kšeft. Prosím o zaslanie jedného jediného prípadu, kde špajchľa pomohla vyliečiť pacienta. Do nemocnice sa už pacienti dostávajú v zúboženom stave, pretože sa neliečia, len sú doma v karanténe.

Rusi urobili a hlavne ukázali, ako našim politikom záleží na občanoch. Z bábkoherečky či Šulina sa vykľulo pro americké duo na čele s Kŕčekom, ktorý sa zúfalo trieskal o zem. Samozrejme, pri výrokoch Matelka by sa už asi mnohí kolabovali. Cirkus pokračuje ďaleeeej. Títo sa budú držať moci ako kliešte. Jeden deň chce Matelko vrátiť vakcínu, potom nie a hneď nato Rusi požiadajú o registráciu a urobia z celej Slovenskej vlády totálnych somárov.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Topom je pomoc, ktorú musíte vrátiť, ak náhodou máte hoci aj 1 € príjem! Jednoducho, jedna veľká katastrofa! Máte dokázať prežiť z minima a ešte aj vám zakážu podnikať – lebo! Kto toto navrhoval, musí byť totálny id-ot. Stačilo dať podnikom 80% priemerného zisku, ktoré mali v jednotlivých mesiacoch za dané obdobia a bolo by. Zrušenie projektov pre začínajúcich podnikateľov je niečo neskutočné. Chcete ísť podnikať, ale nemôžete, pretože sa ÚP rozhodol pozastaviť tieto dotácie. Aj to sa stáva a aj to sú problémy. Likvidácia malých a stredných podnikateľov je priam neuveriteľná.

Vývoj pandémie je na Slovensku v súčasnosti katastrofálny. Pokazili to prioritne politici a mali by niesť plnú zodpovednosť a to aj trestno-právnu. Možno práve takú, ako ordinuje Kolíková zadržaným v kolúznej väzbe. Ešte žiaden minister nemal také krvavé paprče ako práve Kolíková. Vládny teror pokračuje veselo ďalej ruka v ruke s chaosom. Osobne zastávam názor, že pomaly sa blížime k vrcholu aj napriek akýmkoľvek opatreniam. Pravdepodobný počet obetí do konca júna odhadujem vo výške od 12.000 do 16.000.

V apríli je viac ako pravdepodobné, že začne klesať ako počet nakazených, tak aj počet mŕtvych. Temer sa zastavilo očkovanie. Nakazených a uzdravených máme cca pol milióna. Len v mojom okolí už poznám viac ľudí, ktorí covid prekonali, ako tých, čo ho ešte nemali. Môžete si dávať akékoľvek uzatváranie štátu a občanov do klietok, už to nepomôže. Začne to brzdiť tak na 20% nakazených. To je len môj amatérsky pohľad.

Máme tu dosť „expertov“ len neviem čo robia, keď pozatvárali obchody a skoncentrovali ľudí, podobne ako vo verejnej doprave, kde zrušením spojov, len zhustili ľudí. Základ, že špajchľovať sa musia ľudia, ktorí skutočne covid prekonali a nie ako tí pajáci poslanenckí bezpríznakoví.

autor: gabo126

redakcia SN

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Slovanské Noviny

Recent Posts

Fox News: Západ na Ukrajine nemá čo postaviť proti ruskému vojensko-priemyselnému komplexu

Západný vojensko-priemyselný komplex zaostáva vo výrobe za ruským a nie je schopný zmeniť situáciu v…

4 hodiny ago

V Nemecku priznali, že rozhodnutie ICC o Putinovi bolo sfalšované

Nemecký Spolkový úrad kriminálnej polície skutočne odhalil klamstvá ukrajinských predstaviteľov o „únose“ detí Ruskom a…

4 hodiny ago

Kŕmia nas bludmi! Západná politika v troskách, Ukrajincom chýba takmer všetko

Český europoslanec Ivan David (SPD) tvrdí, že aktuálna situácia na ukrajinskom fronte dokazuje zásadné zlyhanie…

4 hodiny ago

Škandál z Nemecka! Gang ukrajinských školáčok brutálne zmlátil a päť hodín týral 13-ročnú Slovenku!

Šialené! Nemeckom otriasa škandál, ktorého aktérmi sú deti - gang štyroch ukrajinských školáčok vo veku…

5 hodín ago

Nenechajme sa fackovať! Ak EK stopne fondy, poďakujte PS a českému úradu vlády

Ľavicový politik a bývalý minister školstva Juraj Draxler konštatuje, že progresívci tvrdo útočia na pozície Slovenska…

5 hodín ago

VIDEO: Anna Belousovová- Zbierka na muníciu pôsobí ako práčka peňazí

Toľko diskutovaná prapodivná finančná zbierka Munícia pre Ukrajinu podľa Anny Belousovovej vykazuje známky podvodu. Vidí…

5 hodín ago