slovanstvo

Slovania, sloboda sveta

Sme v čase, kedy sú vibrácie na Zemi pozdvihnuté Slovanmi ako zástupcami najsilnejšej RAsy. Niektorí vedomí ľudia opäť dostanú poznanie svojich Predkov a civilizácia Slovanov opäť povstane na tejto Zemi. Zem sa čistí pred parazitmi a odstraňuje negatívne energie. Pomaly zmizne parazitický energetický systém a zmení sa svetonázor ľudí. Na Matke Zemi bude nastolený poriadok. 

Slovania, predstavitelia najrozvinutejšej RAsy, ktorí prišli na Zem z “neba” a bez ohľadu na to, ako veľmi by si to predstavitelia šedej RAsy priali alebo naopak, nepriali. Šedá RAsa ponižovala veľmi dlhú dobu Slovanov a nazývala ich barbarmi alebo niečo z nižšej triedy. Už od príchodu cirkvi chceli zo Slovanov urobiť niečo prízemné z jediného dôvodu. Zo strachu z ich sily. Strach je najsilnejšia negatívna energia. Ale Slovania sú rozvinutejší, majú silnejšie tvorivé schopnosti. Aj kostRA má množstvo rozdielov, je vyvinutejšia. Každý biológ to potvrdí. Zvyky Slovanov sú skúsenosťou mnohých tisícročí našich Predkov. Ide o silný tok energie, ktorý smeruje z minulosti do budúcnosti.

Slovania žili v súlade s príRODou, poznali jej zákonitosti, vnímali čisté svetelné energie. Sledovali energiu na Zemi. Energie Slovanov sú na veľmi vysokej úrovni. Dokázali si dokonca predĺžiť život. Mnohí žili viac ako tristo rokov. Ich spôsob života sa zásadne líšil od spôsobu života ostatných predstaviteľov na Zemi. Vlastnili vedomosti priamo z Vesmíru, komunikovali s “príbuznými”, ktorí boli z iných svetov. Žili podľa vôle Bohov…boli zodpovední. Vytvorili si svet svetla a svet svetla je predovšetkým svetom pohybu. Naši Predkovia to vnímali správne, uvedomili si, že pohyb je život. Pohyb smerom k svetlu.  

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Slovania vedeli, že hlavým atribútom v človeku je jeho duša a vývoj duše v inkarnáciách. Život duše je neustály prechod z jednej inkarnácie do druhej s cieľom získať skúsenosti, ktoré “zlepšujú” dušu. Vedomosti jednoducho dláždia cestu, skúsenosť ju upevňuje. Skúsenosť duše je nevyhnutná pre pohyb svetla vo Vesmíre.

RODové zvyky Slovanov sa premietli do každodenného života. Slovania stavali svoje domy v lese alebo pri lese s použitím príRODných materiálov. Stále žili v lone príRODy. Na svoje životné funkcie využívali príRODné energie. Boli dokonca aj takí, ktorí dokázali úplne zmiznúť…aj teraz je na Zemi pár takých ľudí len o nich nevieme. Zvyky Predkov boli založené na vedomostiach. Slovania vo svojej podstate boli predstaviteľmi poznania, schopnými komunikovať s Bohmi. Od detstva im boli odovzdávané slovanské učenie. Neskôr sa usilovali o poznanie okolitého sveta. V tom čase žiadne náboženské dogmy jednoducho neexistovali. Vedeli ako má svetový poriadok fungovať. Bežnou praxou bola komunikácia so zosnulými RODičmi a priateľmi. Chodili k Bohom žiadať o RAdu. Choroby ako také neexistovali. Všetky tieto hnilobné baktérie, rôzne vírusy sprevádzajú našu civilizáciu až teraz, pretože je ponorená do negatívnych energií. Tam, kde sú čisté energetické toky, nie sú žiadne vírusy. Ničí ich sama príRODa. Keďže v príRODe existuje samočistiaci proces. Zem je živá. Mentalita Slovana je oveľa silnejšia, a veľmi sa líši od mentality napríklad východného človeka. Ani náboženská vrstva, ktorá mala zo Slovana urobiť niečo nepotrebné, nedokázala ovplyvniť Slovanské ľudské podvedomie a silu. 

Čo sa teraz momentálne deje na Zemi? Ľudstvo vibruje na veľmi nízkych frekvenciách, je ovládané parazitickou mysľou. Nevyvíja sa, vedomie ľudí je umelo zakalené. Ale Slovania si uvedomujú ľudskosť a vyrovnávajú situáciu. Vedomie ľudí je ťahané do sveta pRAvdy, veľa ľudí je už tak unavených z klamstiev, z tejto hromady negatívnych energií a poprekrúcaných informácií, že klamstvá vnímajú už s agresivitou, ktorá sa môže vymykať kontrole. Systém svetového poriadku sa pod tlakom energie Slovanov zrúti. Pravda vždy vychádza na povrch ako energia svetla, bez ohľadu na to, ako veľmi to šedí skrývajú. Na tom je založený celý Vesmír. PRAvda je vytriezvenie a očisťovanie. Správny smer je vlastne vydlaždená cesta Predkov, po ktorej stačí ísť s otvorenými očami. 

barbora

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Redakcia SN

Recent Posts

VIDEO Takáč: Niektorí farmári si vydýchnu. Byrokracia s kontrolami sa ich týkať nebude

Na zasadnutí Rady ministrov prezentoval minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Richard Takáč slovenský postoj k…

4 hodiny ago

Protivládne médiá rozšírili hoax o Harabinovi, ktorý môže ovplyvniť voľby. Odrádza ľudí od Pellegriniho

Protivládne médiá sa na hulváta snažia ovplyvniť voľby šírením hoaxu o Harabinovi. Toto je dnes…

4 hodiny ago

Tomáš: Prioritou vlády zostáva v prvom rade zamestnať slovenských občanov

Pri zamestnávaní ľudí zo zahraničia má Slovensko záujem nájsť pracovníkov na také profesie, na ktoré…

4 hodiny ago

J. Hrabko: Rozhodnutie SNS zmenilo charakter volebnej kampane. Koalícia si nemôže dovoliť prehrať

Danko rozkýval kreslo pod Ficom Oznámenie SNS, ktorá v druhom kole prezidentských volieb jasne deklaruje,…

4 hodiny ago

Gen. Viktorín odkázal Krúpovi a Mikulcovi: Cudzie záujmy stavať nad záujmy vlastných občanov je vlastizrada

Zľahčovanie záverov včerajšieho zasadnutia bezpečnostnej rady znova raz ukázalo, ako plytko k bezpečnostným otázkam pristupujú…

4 hodiny ago

Vláda zločincov: Keď sa disidenti stanú nepriateľmi štátu

“V týchto dňoch celosvetového zmätku sú veľmi potrebné muži a ženy, ktorí budú odvážne bojovať…

4 hodiny ago