domovina

Zúfalstvo kvôli nezáujmu o očkovanie narastá. Ani strašenie nepohlo. Kolíková navrhla poradu

Mária Kolíková prostredníctvom Facebooku oznámila, že na krízovom štábe navrhla pracovné stretnutie na tému „motivácia k očkovaniu“. Koľké stretnutie v poradí to už je? A aký výsledok očakávate, pani Kolíková? Možno by stačilo prestať klamať, strašiť a robiť nátlak.  

Ako sa hovorí, zúfalí ľudia robia zúfalé činy. Inak, ako zúfalstvom sa aktivity vlády a členov krízového štábu v posledných dňoch nedajú pomenovať.

Kolíkovej príspevok na Facebooku

„Na včerajšom ústrednom krízovom štábe som navrhla, aby sme urobili pracovné stretnutie k téme “motivácia k očkovaniu“. Som rada, že reakcia bola okamžitá a už dnes sme sa stretli so zástupcami vnútra, školstva, kultúry, zdravotníctva, hospodárstva aj so zástupcami samospráv. Je dobré si vzájomne vymeniť návrhy, podnety, ktoré s týmto súvisia,“ napísala Kolíková.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

„Nemusia to byť všetko hneď návrhy, ktoré sú finančne zaťažujúce. Môžu to byť pokojne návrhy, ktoré veľa nestoja, len si stačí spolu povedať, čo je dobré urobiť, čo môže urobiť každý, kto je predstaviteľom napr. štátnej inštitúcie, obce, ale aj zamestnávateľ v súkromnej firme. Nemusí všetko byť hneď povinnosť, nemusí byť všetko hneď stanovené zákonom. Ale ak máme za to, že je dôležité sa očkovať, každý môže urobiť nejaký krok, ktorý k tomu môže pomôcť,“ doplnila.

Je ťažké uveriť vám

Húževnaté a hysterické aktivity vlády začínajú vyzerať ako zúfalstvo niekoho, kto farmaceutickým spoločnostiam dačo sľúbil a dnes má problém sľub naplniť.

Vláda a odborníci sa radia v podstate nepretržite, už od marca 2020. Už na jar, niekoľko týždňov po zavedení protipandemických opatrení, občania vláde prestali dôverovať. Slováci jednoducho dlhodobo a dodnes nemajú pocit, že vláda situáciu zvláda, že opatrenia by mali logiku, že sa nariaďujú naozaj len nutné obmedzenia.

Sami nedodržiavate to, čo nariaďujete

Keď celý národ vie, že núdzový stav už nemá žiadne opodstatnenie, vláda nedokáže predlžovanie zmysluplne odôvodniť ale ten sa napriek tomu opakovane predlžuje… keď vláda maľuje pre občana realitu v čiernych farbách a sami členovia vlády sa aj s nakazenými poslancami stretnú v pléne; a to dokonca s požehnaním vrchného guru – hlavného hygienika. Keď sú opakovane prichytení, že svoje vlastné nariadenia nedodržiavajú… Ako im majú ľudia veriť?

Ako im má občan veriť, keď za všetkým čo robia, vykukáva biznis pre kamošov?

Niekoľko tipov pre Vás

Možno by stačilo prestať šíriť propagandu a začať diskutovať. Pretože zatiaľ to vyzerá, že diskusia je zakázaná. Nie, za diskusiu nepovažujeme to, keď sa stretne pri stole 5 ľudí ktorým Pfizer zaplatil kongres na Miami a ktorí majú identický názor. Diskusia je, keď zavoláte aj Bukovského, aj Lakotu, aj Mesíka.

Možno by stačilo prestať bagatelizovať vedľajšie následky po očkovaní a bagatelizovať a zapierať úmrtia. Tí ľudia si to nezaslúžia.

Možno by stačilo prestať preháňať. Občania to už prekukli. Keď už aj analytici z Dát bez pátosu priznávajú, že Delta variant je oveľa menej nebezpečný ako prvotný variant Covidu, ale vy stále tvrdíte, že tu všetci zomrieme, efekt sa nedostaví.

A možno by stačilo vymeniť zdiskreditovaných odborníkov. Tí vaši vedci, ktorí boli prichytení pri nafukovaní čísel a šírení strachu. Vedci ktorí sú očividne poplatní tejto vláde a povedia čokoľvek, o čo ich štát požiada, nemajú medzi občanmi žiadne slovo. Váha ich slova a prosby, ak by aj v plači vyrieknutej, je nulová.

hlavný denník

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Slovanské Noviny

Recent Posts

Američan sa podpálil na protest proti súdnemu procesu s Trumpom

Pred budovou súdu, kde sa na dolnom Manhattane koná štvrtý deň trestného procesu s Donaldom…

3 minúty ago

Západ bol „vlažný“ k rusko-ukrajinským mierovým rokovaniam v roku 2022

Západ sa nechcel nechať zatiahnuť do rokovaní a namiesto toho ponúkol ukrajinskému prezidentovi Volodymyrovi Zelenskému zvýšenú vojenskú…

6 minút ago

Minister Šutaj Eštok kritizuje kšefty svojho predchodcu, kriminálnika Mikulca: Autá za 27 miliónov eur nemáme kde nabíjať.

Netransparentný nákup vozidiel už vyšetruje Úrad inšpekčnej služby. Ministerstvo vnútra ešte pod vedením Romana Mikulca…

13 hodín ago

Přichází skutečný trest a historická odplata pro Británii

Nebudu říkat za jaké „zásluhy“ – všichni tyto “zásluhy” velmi dobře známe. Jen uvedu, jaký…

13 hodín ago

Politolog Iščenko: Evropa se třese. Proč se Západ stále bojí Ruska

Evropa se bojí. Snaží se zakrývat své obavy tím, že se tváří silně a sebevědomě,…

13 hodín ago

VIDEO: Zvodka Ministerstva obrany RF o postupe špeciálnej vojenskej operácie za obdobie od 13. apríla do 19. apríla 2024

Od 13. apríla do 19. apríla tohto roku Ozbrojené sily Ruskej federácie v reakcii na…

13 hodín ago